Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Amix - ALA (Alpha Lipoic Acid) / 60caps.

Цена: 26.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
AMIX

Amix - ALA (Alpha Lipoic Acid) / 60caps. информация

ALA (алфа-липоева киселина) представлява изключително мощен антиоксидант, естествено срещащ се в клетките на човешкия организъм. Много малки количества от нея, могат да се открият в растенията спанак, броколи и грах. Тази киселина предпазва от окислителни процеси, способни да произведат вредни свободни радикали.

ALA притежава способността да превръща глюкозата във важна енергия, необходима на тялото за неговото нормално функциониране.

Формулата съдържа Methocel CRT-ss (подпомагаща система с контролирано освобождаване) за осигуряване на максимален и дълготраен ефект.

ALA е в състояние да увеличи производството на енергия, посредством повишаване абсорбирането и оползотворяването на други антиоксиданти (Витамин C & E), както и на ключови хранителни вещества, набавяни от всекидневния хранителен режим. Тя увеличава производството на глутатион, който насърчава разграждането на токсичните компоненти в черния дроб, подпомага поддържането на здравословни нива на кръвната захар, потискайки апетита и осигурявайки по-добра фигура. За предоставяне на максимални резултати, приемайте продукта на празен стомах.

Употреба

Приемайте 1 капсула на ден, с храна. Да се консумира с голямо количество вода.