Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Mass 6.8 кг Real Pharm

Вкус
Цена: 132.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

Real Mass 6.8 кг Real Pharm информация

Real Pharm Real Mass е изключително ефективен въглехидратно-протеинов гейнър, разработен така, че да стимулира натрупването на мускулна маса, особено за хората с бърз метаболизъм и водещите изключително активен начин на живот. Той е създаден с цел бързото задоволяване на потребностите на организма от хранителни вещества и енергия по време на интензивни физически натоварвания.

Всяка доза Real Mass доставя висококачествени протеини и въглехидрати, което го прави добра спешна алтернатива за заместване на някое от храненията ви, когато ви е невъзможно да вземете храна със себе си. Real Mass дава на мускулите ви всичко, което е ключово за техния растеж, точно във времето, когато те се нуждаят от него.

Комбинирани с добре балансиран хранителен режим и тренировки, прецизно дозираните и подбрани съставки на Real Mass гарантират успешен мускулен растеж, натрупване на мускулна маса и общо подобряване на физическата форма и психическата настройка на атлетите.

Освен качествени калории, Real Mass може да се похвали и с великолепни вкусови характеристики, които се дължат на използването на технологиите, които използват в последните си продукти водещите американски производители в бранша.

 

Начин на прием:

Разтворете 1 доза от продукта (2 мерителни лъжици, 75 гр.) в 150-200 мл. вода или обезмаслено мляко. Приемайте до 2 дози дневно – за предпочитане преди и след тренировка.

 

Забележка:

Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Съхранявайте на сухо и хладно място, защитено от пряка слънчева светлина! Пазете далеч от деца!