Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Isolate 100 1800 гр Real Pharm

Цена: 151.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

Real Isolate 100 1800 гр Real Pharm информация

Real Pharm Real Isolate 100 е топ продукт с високо съдържание на протеини, който зарежда тялото с най-чистата и най-лесно усвояемата форма на суроватъчен протеин изолат, a в състава му мога да бъдат открити само остатъчни следи от въглехидрати и мазнини.

Real Pharm Real Isolate 1000 е идеалната хранителна добавка както за професионални атлети, така и за всички аматьори, които се занимават със спортуване. Благодарение на свота прецизна формула, този продукт доставя на тялото качествен строителен материал за изграждането на мускулите и предпазването им от анти-катаболните разграждащи процеси.

Заради своето относително ниско съдържание на калории, Real Pharm Real Isolate 100 се препоръчва за употреба и по време на последните етапи от циклите за намаляване на телесното тегло и мастните тъкани. Неговият богат на аминокиселини профил, включващ BCAA (верижно-разклонените аминокиселини валин, левцин, изолевцин), ще задоволи изискванията дори и на най-взискателните клиенти.

Real Isolate 100 се характеризира с много добра разтворимост, а съдържащият се в него суроватъчен протеин изолат е в състояние да абсорбира пълноценно аминокиселини, като по този начин служи за бързото активиране на процесите по транспортирането на пептиди към кръвта и мускулите.

Във всяка една доза Real Pharm Real Isolate 100 се съдържат по:

- 110 калории
- 27 гр протеини
- 0.3 грама въглехидрати
- 0.24 гр фибри
- 0.09 мазнини 

Съдържание на продукта: 1800 гр (60 дози)

Една доза се равнява на 30 гр (една мерителна лъжица)

Употреба

Начин на прием: Разтворете една доза (30 гр) продукта в 200-300 мл вода или обезмаслено прясно мляко и разбъркайте добре. Консумирайте до 3 пъти на ден. Не надвишайте оказаното дневно количество протеини.

Състав: суроватъчен протеин изолат, какао (във шоколадовата версия на продукта), овкусител, карбоксиметилцелулоза (стабилизатор за сгъстяване), сукралоза (подсладител), оцветители (концентрат от сок на цвекло, бета-каротин, карамел Е150с, рибовлавин Е101)

Забележка: Този продукт не е подходящ за употреба от хора, страдащи от бъбречни заболявания и е предназначен за консумация само от физически здрави и пълнолетни лица. Съхранявайте на хладно и сухо място, без достъп до директна слънчева светлина.