Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

BEEF WHEY 1.8 кг Real Pharm

Вкус
Цена: 118.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

BEEF WHEY 1.8 кг Real Pharm информация

Real Pharm Beef Whey е висококачествен протеинов суплемент, съдържащ първокласен телешки протеин хидролизат. Общоизвестен факт е, че това е един от най-добрите протеинови източници на пазара. Той стимулира перфектно растежа на мускулните фибри, силата, мускулната мощ и производителност.

Телешкият протеин е с много богат аминопрофил, чиято структура е по-добра от тази на стандартните суроватъчни пудри, яйчения и млечните протеини. Заради отличното си аминокиселинно съдържание, той постига по-добро натрупване на чиста мускулна маса и действа позитивно на оздравителния процес при микроразкъсванията на мускулната тъкан.

Real Pharm Beef Whey съдържа само остатъчни следи от мазнини и въглехидрати, което му печели симпатиите и на най-взискателните към мускулния релеф клиенти. Той се препоръчва и на тези, които страдат от непоносимост към лактозата, тъй като не я съдържа, както и на желаещите да получат качествени макропептидни аминокиселинни фракции от своя протеин. Хидролизираната, максимално концентрирана форма на телешкия протеин на Real Pharm гарантира, че ще получите от него повече и по-качествено съотношение на аминокиселините, отколкото от телешкия стек.

Beef Whey е хранителна добавка, която задоволява нуждите на интензивно трениращите атлети и хората подложени на тежки физически натоварвания.

Употреба

Съдържание на продукта: 1.8 кг (60 дози)

Една доза се равнява на 30 гр

Начин на прием: Разтворете 1 доза (30 гр.) от продукта в 200-300 мл. вода или обезмаслено мляко. Приемайте до 3 дози дневно – най- добре след ставане сутрин, преди и след тренировка.

Забележка: Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от страдащи от бъбречни заболявания! Съхранявайте на сухо и хладно място, защитено от пряка слънчева светлина!