Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Балсам за коса 200мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 70.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Балсам за коса 200мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Косата изисква специална грижа през различните етапи от живота. Балсамът за коса е козметичен продукт, който улеснява всекидневната грижа. Маслото от броколи изглажда косата, прави разресването по-лесно, възстановява структурата на косъма. Маслото Tsubaki предотвратява дехидратацията и регенерира цъфтящите краища. Витамин Е подобрява кондицията на косата, D-panthenol я прави гладка и блестяща. Колагенът я подхранва. Богатата композиция на балсама се грижи отлично за косата, укрепва естествената ѝ структура и я поддържа здрава, овлажнена и блестяща.

Състав

Колаген
извличан от рибени кожи по метод патентован в Полша, единствен натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират активността на фибробластите. Той е натурална, хипоалергична, anti-age съставка. Колагенът се бори не с последствията, а с причините за появата на бръчки – недостига на колаген. Забавя стареенето на кожата като я хидратира, регенерира и я прави по-еластична.
Маслото от броколи
е извличано от растението Brassica Olearacea. Уникалният му състав включва 50% ерукова киселина (Омега-9), която по чудесен начин изглажда кожата и косата, регенерира структура на косъма, улеснява разресването.
Масло Tsubaki
е масло от японска камелия. От векове в Япония и Китай то придава блясък и овлажнява косата. Притежава около 85% омега-9 киселини (мононенаситени мастни киселини) и фракция за противовъзпалителната активност. Регенерира изтощената коса, цъфтящите краища и предпазва от дехидратация.
Витамин Е
силен антиоксидант с положително действие върху кожата и косата, спира стареенето, задържа се в косата и подобрява кондицията й, особено на побелялата коса.
Витамин B5 (D-panthenol)
или пантотенова киселина е натурална съставка на кожата и косата за тяхното правилно формиране. Предотвратяването на дефицита му предпазва от сухота и лющене на скалпа, както и от ранно побеляване на косата. Прави я блестяща, еластична и мека.

Употреба

Нанесете малко количество балсам по цялата дължина на косата. Оставете за 2-3 минути. Изплакнете обилно с вода.