Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Мицеларна вода 250мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 32.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Мицеларна вода 250мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Ежедневното, ефикасно почистване на кожата на лицето е основна стъпка към красивия външен вид. Използвайки действието на мицелите, този препарат отстранява замърсяванията и грима. Мицеларната вода не нарушава хидролипидния слой на епидермиса и действа добре на най-чувствителната кожа. Хилуроновата киселина подобрява хидратирането, плътността и еластичността на кожата. Лактитолът и ксилитолът действат антибактериално и укрепват защитната екосистема на кожата. След използване на нашата мицеларна вода кожата ще стане свежа и идеално подготвена за последваща грижа.

Състав

Колаген
 извличан от кожата на риби по метод патентован в Полша е единственият натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират активността на фибробластите. Това е натурална, хипоалергична, anti-age козметика. Бори се с причината за възникване на бръчки – недостига на колаген. Задържа стареенето на кожата като я хидратира, регенерира и прави по-еластична.
Хилуронова киселина
се намира в кожата и нейните дълбоки слоеве. Нашата козметика подобрява хидратацията и еластичността на кожата и има стягащ ефект. 
Ксилитол и лактитол
 регенерират и поддържат равновесието на екосистемата на кожата, стимулирайки размножаването на ползотворни бактерии и унищожавайки патогените. Съчетанието на тези агенти помага за елиминирането на кожни проблеми, възникнали при нарушаване на микробиологичното равновесие.

Употреба

Напоете памучен тампон с мицеларна вода и премахнете замърсяването. Повтаряйте това, докато памучният тампон остане чист.