Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Ултраовлажняващ нощен крем 50мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 85.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Ултраовлажняващ нощен крем 50мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Нощта е времето, когато твоята кожа най-ефикасно абсорбира различните козметични съставки. Ние създадохме изключителна формула, за да ѝ осигурим оптимално възстановяване. За дълбокото овлажняване се грижат колагенът, хиарулоновата киселина, червените макроалги и морските минерали. Богатото на фитостероли масло от жожоба регенерира и прави кожата изключително мека. Ненаситените мастни киселини и маслото от моринга пазят кожата от оксиданти и я подхранват. Спи спокойно, твоят крем действа!

Състав

Колаген
извличан от рибени кожи по метод патентован в Полша, е единственият натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират активността на фибробластите. Той е натурална, хипоалергична, anti-age съставка. Колагенът се бори не с последствията, а с причината за появата на бръчки – недостига на колаген. Забавя стареенето на кожата – хидратира я, регенерира и прави по-еластична.
Червени макроводорасли Kappaphycus alvarezii (Sea Moist Complex®)
синергична комбинация от макроводорасли, морска вода и глицерин, с уникални силно овлажняващи способности. Регулират нивото на хидратация и хомеостаза на кожата.
SK-influx
концентрираното съдържание на различни видове церамиди, свободни мастни киселини и фитосфиногозин е перфектната подхранваща добавка с уникални ревитализиращи способности.
Масло от жожоба 
предпазва от прекомерна загуба на влага, не оставя мазен филм и изглажда кожата. Благодарение на витамин Е регенерира и действа антиоксидантно. Препоръчва се за суха кожа с увреден липиден слой. Действа комплексно, ефективно хидратира, омекотява, успокоява възпаленията, подхранва и защитава от бръчките, при изсушена кожа.
Marine Filling SpheresTM
колагеновите микросфери и гликозаминогликани имат способносттта да проникват в най-дълбоките слоеве на епидермиса. При контакт с вода те увеличават обема си, изпълвайки бръчките и линиите. Благодарение на тях се постига ефектът на изгладената, овлажнена и по-млада кожа. 

Масло от моринга 
притежава много овлажняващи и подхранващи свойства. Натурален антиоксидант, уникално изглажда и омекотява кожата. 
Ксилитол и лактитол

 регенерират и поддържат равновесието на екосистемата на кожата, стимулирайки размножаването на ползотворни бактерии и унищожавайки патогените. Съчетанието на тези агенти помага за елиминирането на кожни проблеми, възникнали при нарушаване на микробиологичното равновесие.

Употреба

Нанесете нежно върху почистената кожа на лицето и шията. Използвайте два пъти дневно, всеки ден.