Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Ензимен пилинг 100мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 47.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Ензимен пилинг 100мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Кожата изглежда млада и здрава, ако редовно премахваме мъртвите клетки от епидермиса. При използване на ексфолиращия пилинг, кожата по-добре абсорбира активните съставки, използвани в козметиката. Ензимният пилинг, обогатен с колаген, омекотява, придава блясък и освежава цвета на кожата. Екстрактът от червени макроводорасли Kappaphycus alvarezii и богатата на минерали морска вода овлажняват кожата. Уникалната пробиотична композиция подпомага реструктурирането на кожата като възвръща нейните естествени защитни функции. Кератолитичният ензим и ексфолиращите частици почистват кожата по два начина: ензимно и механично. Още след първото прилагане кожата става мека, искряща, овлажнена и нежно стегната.

Състав

Колаген
извличан от кожата на риби по метод патентован в Полша е единственият натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират фибробластите. Това е натурална, хипоалергичена, anti-age козметика. Бори се с причинителя на бръчки – недостига на колаген. Забавя остаряването на кожата като я хидратира, регенерира и прави по-еластична.

Keratoline
ензимен ексфолиант, базиран върху протеаза, получена в резултат на ферментация, премахва мъртвите кожни клетки от епидермиса, придава блясък, омекотява и осигурява равномерен тен.
Червени макроалги Kappaphycus alvarezii (Sea Moist Complex®)
комбинация от макроводорасли, морска вода и глицерин с уникални силно овлажняващи способности. Регулират нивото на хидратация и хомеостаза на кожата.
Ксилитол и лактитол 
регенерират и поддържат равновесието на екосистемата на кожата, поддържайки увеличаването на ползотворни бактерии и унищожавайки патогените. Съчетанието на тези агенти помага за елиминирането на проблеми при дестабилизиране на микробиологичното равновесие.

Употреба

Нанесете върху почистената кожа на лицето и шията. Оставете за минимум 5 минути. За постигане на оптимални резултати, нежно масажирайте кожата. Изплакнете обилно с вода.