Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Серум за очи с хидратиращ и лифтинг ефект 15ml COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 56.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Серум за очи с хидратиращ и лифтинг ефект 15ml COLWAY INTERNATIONAL информация

Серумът е козметичен продукт за специална грижа. Голямата доза концентрирани съставки подпомага действието на крема за суха и отпусната кожа около очите. Селекцията тетрапептиди намалява отоците и тъмните кръгове под очите, подобрява пропускливостта на кръвоносните съдове. Пептидите и колагенът осигуряват регенерация и изглаждане на бръчките. Хиалуроновата киселина съединява колагеновите влакна и свързва водните молекули, гарантирайки стегната и подхранена кожа. Богатият на липиди екстракт от червени водорасли омекотява кожата около очите и я прави по-силна като задържа отпускането на тъканите. Цялата формула гарантира изглаждане и избистряне на тена на околоочния контур, чрез което лицето придобива по-млад вид.

Състав

Колаген
извличан от рибени кожи по метод патентован в Полша, единствен натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират активността на фибробластите. Той е натурална, хипоалергична, anti-age съставка. Колагенът се бори не с последствията, а с причините за появата на бръчки – недостига на колаген. Забавя стареенето на кожата като я хидратира, регенерира и я прави по-еластична.
Червени макроалги Kappaphycus alvarezii (Sea Moist Complex®) 
синергична комбинация от макроводорасли, морска вода и глицерин с уникални овлажняващи способности. Регулира нивото на хидратация и хомеостаза на кожата.
Хиалуроновата киселина 
се съдържа в дълбоките слоеве на кожата. Нашата козметика подобрява хидратацията, плътността и еластичността на кожата. 
Eyeseryl 
биоактивен тетрапептид, ефикасен при намаляване на тъмните кръгове и отоци под очите, подобрява микроциркулацията, изглажда бръчките, освежава и придава блясък на кожата около очите. 
Syn-TC 
пептид, който оптимално въздейства върху всичките видове колаген в кожата. Прави я по-гладка, по-мека, редуцира бръчките.

Употреба

Нанасeте леко върху чиста кожа около очите. Препоръчва се употреба два пъти дневно, всеки ден.