Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Omega комплекс 60бр COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 80.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Omega комплекс 60бр COLWAY INTERNATIONAL информация

OMEGA Complex Colway е хранителна добавка, уникална в своята продуктова група. Съдържа висококачествен концентрат от масла от студеноводни риби, богати на омега-3 мастни киселини. Съдържа също и масло от морски водорасли, което като растителна субстанция има омега киселини, съдържащи се и в рибените масла, в това число DHA (Докозахексаеновата киселина). Идеалното съотношението на есенциалните омега мастни киселини 3-6-9 получихме с добавянето на други растителни масла. Сред тях е и откритото в Полша ленено масло, което е с най-високата в света термична и времева устойчивост на омега киселините. Нашите клиенти получават продукт от натурални наситени мастни киселини с идеална биодостъпност и качество.OMEGA Complex е революционен и новаторски продукт, в който за запазване на активните субстанции – есенциалните мастни киселини – за пръв път в хранителна добавка се използва най-силният от познатите антиоксидантни елементи – супероксид дисмутаза (SOD).

Състав

SOD
е ензим със силно антиоксидантно действие, предимно към кожните тъкани, които той за дълго време поддържа млади. Супероксид дисмутаза се намира във всяка клетка на нашето тяло. То има свойството да ликвидира 99% от опасните за нас свободни радикали, отговорни за разрушаването на нашите тъкани, ускоряването на стареенето и патологичните промени в ДНК.
Мастните киселини от тип омега-3
отговарят за правилното функциониране на невроните. Изграждат високоактивната нервна тъкан и особено мозъчната кора и ретината. Увеличаване на тяхното приемане подобрява настроението и играе важна роля за развитието на нервната система. 
Мастните киселини Омега-3 са препоръчвани при различни диети, подпомагащи отслабването. При хората, които системно приемат омега киселините, се забелязва намаляване на мастната тъкан и индекса на телесна маса (BMI). Есенциалните мастни киселини спират изграждането на мастната тъкан и мобилизират нейния разпад.
Научните изследвания доказват, че приемането дори на малки дози Омега-3 киселини влияе положително върху сърдечно-съдовата система. Тяхното включване в диетата намалява нивото на .лошия LDL-холестерол и триглицеридите, увеличава добрия HDL-холестерол и намалява кръвосъсирването, което подобрява работата на сърцето и кръвообращението.
Уникалният сред другите продукти от групата цвят на капсулите Omega Complex Colway идва от хлорофила – „кръвта“ на растенията – напълно натурална субстанция с изключително благоприятно влияние върху здравето.