Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Еликсир под очи 15мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 80.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Еликсир под очи 15мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Подмладяващата формула на Еликсира под очи съчетава растителни екстракти с биотехнологична инновативност. FGF-1 (Fibroblast Growth Factor, изключителни права на COLWAY) е уникален комплекс от 155 аминокиселини, който прониква през роговия слой на епидермиса, стимулира деленето на фибробластите и процеса на неоколагеногенезата. Екстрактът от микроводорасли стяга кожата, а биоактивният трипептид намалява подпухването и тъмните кръгове под очите. Алоето подхранва и регенерира кожата. Витамин Е осигурява антиоксидантна защита. Нашият еликсир е лесна стъпка към хидратирана, избистрена и изгладена кожа около очите.

Състав

Колаген
извличан от кожата на риби по метод патентован в Полша е единственият натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират фибробластите. Това е натурална, хипоалергична, аnti-аge козметика. Забавя остаряването като овлажнява и регенерира кожата и я прави по-еластична.
FGF-1  
подпомага белтъчната биосинтеза (на колаген, еластин, ламинин и хиалуронова киселина) на междуклетъчната матрица, стимулира пролиферациите и миграциите на фибробластите и увеличаването на стволовите клетки на кожата. Този компонент е много силен антиоксидант. Запазва еластичността на кожата, регенерира, предпазва от преждевременно стареене и действа против бръчки. 

Микроалги Nannochloropsis oculata  
укрепват единството на клетките, стягат нежно кожата около очите и предотвратяват нейната отпуснатост. Редуцират симптомите на оксидативния стрес, изглаждат бръчките и уплътняват кожата.
Eyeseryl
е биоактивен тетрапептид, ефективен при намаляване на тъмните кръгове и подпухването под очите, подобрява микроциркулацията на кожата, подпомага изглаждането на бръчките, освежава и придава блясък на кожата около очите.
Витамин Е
силен антиоксидант, задържа остаряването на кожата, регенерира липидните слоеве на епидермиса и укрепва защитата против външни фактори.

Масло от лекарствена краставичка
естествено овлажнява и ексфолира кожата, действа омекотяващо и успокояващо. Подобрява циркулацията на кръвта в кожата, елиминира токсините, благодарение на това кожата е по-добре подхранена и наситена с кислород.

Употреба

Използвайте всяка сутрин и вечер върху кожата около очите. Нанасяйте с леки потупващи движения до пълното абсорбиране на еликсира.