Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО 15мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 70.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО 15мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Серумът осигурява уникална грижа за лицето, околоочната област и изсушената кожа на различни места по тялото. Идеалното състояние за организма е балансът между оксиданти и антиоксиданти. Намалената или повишената активност на свободните радикали се нарича оксидационен стрес. Свободните радикали атакуват първо клетъчната мембрана на кожата, включително структурния протеин (напр. колагена). Видимият ефект на този процес върху лицето е загуба на стегнатост, поява на бръчки, липса на еластичност. Тайната на нашата козметика са концентрираните натурални антиоксиданти. Те по чудесен начин забавят стареенето на кожата и идеално подобряват нейния вид. След редовната употреба на серума кожата придобива гладкост, блясък, еластичност и защита от външните фактори.

Състав

Масло от обелиха
прекурсор на витамин А, притежава уникален състав на ненаситените мастни киселини, много добре въздейства върху чувствителна, склонна към зачервявания кожа. Укрепва кръвоносните съдове, придава здрав вид на кожата.
 Масло от зелено кафе
 благодарение на голямото количество фитостерол и линолова киселина има уникални хидратиращи свойства. Изглажда, стяга и омекотява кожата, регулира излишното омазняване. Интензивен антиоксидант и източник на хлорогенова киселина, която предпазва от увреждане ДНК-то на кожните клетки, регенерира и намалява бръчките. 
 Арганово масло
 регенерира и подхранва, намалява раздразнението и зачервяването по кожата. Голямото количество витамин Е и фенолови съединения има антиоксидантни свойства, забавя стареенето на кожата като я овлажнява, обновява и прави еластична. 

Масло от макадамия
 доставя на кожата витамини А, В и Е и минерални съставки, силно стяга отпуснатата кожа и я прави еластична. Стимулира кръвообръщението, овлажнява и подхранва кожа склонна към изсушаване и лющене, защитава от вредното въздействие на слънцето.
 Коензим Q10
подпомага метаболизма на клетките и тяхната регенерация. Действа антиоксидантно, предпазва клетките от увреждане, редуцира бръчките, прави кожата стегната и млада, подобрява хидратацията и еластичността.

Екстракт от китайски чай
благодарение на полифенолите има силно антиоксидантно действие, нивелира свободните радикали, подпомага регенерацията. Бори се с бръчките като предпазва протеина от разпад, отговорен е за стегнатостта и еластичността. Стимулира деленето на клетките, действа противовъзпалително, намалява раздразненията, лющенето и зачервяването на кожата. Има антисептично и антибактериално действие.
 Екстракт от андийска шипка
богатството на витамини А и С укрепва капилярите, има антисептично, противовъзпалително и стягащо действие, задържа стареенето на кожата. Идеален при грижата за чувствителна кожа. 
Екстракт от листа на розмарин
 препоръчван за зряла кожа, благодарение на стягащото и антиоксидантно действие. Бори се със свободните радикали, действа като натурален слънцезащитен филтър. Има антисептично и противовъзпалително действие.
Витамин С
един от най-ефективните антиоксиданти, подобрява еластичността на кожата, деликатно отстранява мъртвите клетки и изсветлява кожата. Укрепва липидната бариера на епидермиса и имунитета на кожата.

Употреба

Нанесете малко серум върху лицето или избрана част на тялото. Оставете до пълно попиване.