Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Гел за миене на деца 250мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 47.90 29.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Гел за миене на деца 250мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Хигиената на бебешката кожа изисква изключителна грижа и уникални съставки. Гелът за миене за деца е хипоалергичен, без парабени, без SLS и без изкуствени оцветители. Толкова е нежен, че не дразни очите. Благодарение на хидроактивния емолиент и повърхностно активните растителни съставки нежно почиства, омазнява и защитава. Колагенът и богатите на минерални соли аминокиселини, витамините от извлек на алое вера, регенерират и поддържат оптималното ниво на хидратация на кожата. Маслото от жожоба реструктуира естествената защитна бариера на кожата. Не запушва порите. Грижата за бебешката кожа не може да бъде подценявана, затова избери специално разработения и проверен продукт.

Състав

Колаген
извличан от кожата на риби по метод патентован в Полша е единственият натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират фибробластите. Това е натурална, хипоалергична козметика. Перфектно овлажнява и регенерира кожата и ефикасно успокоява раздразненията.
Масло от Жожоба
предпазва от прекомерна загуба на влага, не оставя мазен филм и изглажда кожата. Благодарение на витамин Е регенерира и действа антиоксидантно. Препоръчва се за суха кожа с повреден липиден слой. Действа комплексно, ефективно хидратира и омекотява, успокоява възпаленията, подхранва и защитава от бръчки, появяващи се при изсушена кожа.
Екстракт от Алое вера
укрепва кожата, предпазва от вредното влияние на околната среда, овлажнява, доставя подхранващи съставки и балансира нивото на pH на кожата. Прави я гладка и мека на допир.
Cromolient SCE
мултифункционален, нежен и хидроактивен емолиент с отлични свойства за поддържане на кожата, специално разработен, за да успокои раздразненията на кожата, нежно омазнява, създава усещане за гладка и копринено мека кожа

Употреба

Нанесете малко гел с масажиращи движения до появата на пяна. Изплакнете обилно с вода. Може да се използва от първите дни на новородените.