Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Природни колагени Gold 50мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 123.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Природни колагени Gold 50мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Природният колаген Gold – вторият от серията термоустойчиви колагени, остава козметик с много силно противоостаряващо действие, предназначен за хора с проблемна кожа, свръхчувствителна, склонна към обезцветяване, предразположена към поява на лишеи или акне. Има богато съдържание на субстанции, които помагат в битката с изброените проблеми и естествена за кожата киселинност pH=5,5.

Състав

Nano колоидното злато (Axonnite)
работи на принципа на йонната помпа – ускорява миграцията на активните съставки и стимулира процеса на пречистване. Подобрява еластичността и стегнатостта. Регенерира, улавя UV-лъчите и токсините, изсветлява кожата и стимулира нейното заздравяване.
Nano колоидното сребро (Axonnite)
е необикновено ефикасен, натурален антибактериален препарат. Унищожава над 650 различни бактерии (антибиотикът – не повече от 10). Наночастиците Axonnite са около 10 пъти по-малки от вирусите и около 100 пъти по-малки от най-малките бактерии. Помагат в борбата с изгарянията, трудно зарастващите рани, акне от всякакъв вид, ухапвания от насекоми, херпес, атопичен дерматит.
Азелаиновата киселина
намери приложение в лечението на кожата с акне, атопичен дерматит, лющеща се, податлива на зачервяване и склонност към фоликулит. Има антибактериално, противовъзпалително действие. Намалява обезцветяването след акне от стероиди, предизвикано от лекарства, пубертет, козметични проблеми и херпес.
Лактоферин
розов биоактивен протеин, чието противовъзпалително, антибактериално и анти-акне действие е световно известно в козметиката. Блокира бактериите отговорни за акнето, влияе благоприятно като редуцира пъпки, намалява възпалителните процеси, защитава кожата от бактериални и патогенни атаки.
Хитозанът
представлява невероятна „превръзка” за зачервената, раздразнена и изсушена кожа, която е резултат от прекарани болести и промени на кожата. Има изключителни успокояващи, регенериращи и овлажняващи свойства. 
Ретинолът
е чиста форма на витамин А. Влияе на обновяването на клетките на кожата. Стимулира производството на хиалуронова киселина, има фотозащитни и избелващи свойства. Изглажда цвета, намалява загрубялата кожа, действа противовъзпалително и регенериращо. Подобрява кръвоснабдяването и регулира отделянето на себум.