Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Подмладяващ крем за лице 50мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 132.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Подмладяващ крем за лице 50мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Представяме ви крем с многофункционална формула за борба със стареенето на кожата. Колагенът подобрява еластичността, а матрикините стимулират фибробластите. Супероксидната дисмутаза (СОД) е елитарен козметичен компонент, които осигурява пълна антиоксиданта защита на кожата. Пептидът Thymosin Beta 4 в активна форма е използван за първи път в серийно производство на козметика. Има уникалната способност да стимулира извънредното делене на клетките. Ретинолът въздейства на по-дълбоките слоеве на кожата като увеличава продизводството на колаген и еластин. Витамин С изсветлява и подобрява колорита на кожата. Този ефект постигнахме като обогатихме крема с микропигменти, които придават на кожата естествен блясък. Хиалуроновата киселина свързва колагеновите влакна, както и водните молекули, гарантира стегната и подхранена кожа. Растителни екстракти от нони, метличина и алое успокояват, освежават и подпомагат хидратацията. Снабдихме също нашия крем с UV-филтри, които предпазват кожата от най-съществения фактор за нейното остаряване – слънцето.

Състав

Колаген
 извличан от кожата на риби по метод патентован в Полша, е единственият натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират активността на фибробластите. Това е натурална, хипоалергична, anti-age козметика. Бори се с причинителя на бръчки – недостига на колаген. Забавя стареенето на кожата като я хидратира, регенерира и прави по-еластична.
Супероксидна дисмутаза (СОД)
е иновативен козметичен компонент, ензим от първата отбранителна линия на нашия организъм и един от най-силните антиоксиданти, съществуващи в природа. Защитава организма от оксидативен стрес и преждевременно стареене на тъканите. По естествен начин намалява ефекта на времето и забавя появата на бръчки.

Стволови клетки на Citrus aurantium
 отговаря за естественото динамично обновяване на епидермиса. Чрез полифенолите ограничава негативното действие на свободните радикали и щетите в ДНК. Укрепва защитния хидролипиден слой, подобрява навлажняването на кожата. Неговото голямо предимство е механизмът на действие, основаващ се на активирането на клетките за самообновление и възстановяване. Така организмът се обновява сам, а не с помощта на изкуствени субстанции.

Matrixyl 3000
 това са матрикини, които стимулират синтеза на колаген, еластин и други структурни белтъци на кожата. Регенерират разрушените или повредени влакна на тъканите. Увеличават еластичността и стегнатостта, подобряват контура на лицето, редуцират бръчките.
RonaFlair® Flawless
 това е „съвършенство на кожата на най-високо равнище“, светкавичен пълнител на бръчките, който придава на кожата оптично изглаждане, лъчезарна и младежка визия.

Масло от бадеми
 грижи се за стегността и еластичността, забавя стареенето на кожата, подобрява клетъчното й обновяване и кръвообръщение.

Витамин Е
 силен антиоксидант, спира процеса на стареене на кожата, регенерира липидните слоеве на епидермиса и увеличава защитата против външни фактори.

Екстракт от синя метличина
 богат на флавониди и фенолови киселини, действа антиоксидантно. Има противовъзпълнителни и бактерицидни способности, успокоява раздразнената кожа. Омекотява и хидратира, изравнява тена. Свива и укрепва стените на кръвоносните съдове, подходящ за кожи склонни към зачервяване.

Употреба

Нанесете върху почистената кожа на лицето и шията с деликатно потупване до пълното абсорбиране на крема.