Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Шампоан за коса 250мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 61.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Шампоан за коса 250мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Създаден от деликатни миещи субстанции, шампоанът осигурява нежно почистване на косата и скалпа. Използвахме витамин Е – силен антиоксидант, който защитава капилярите и снабдява косата с подхранващи вещества. D-panthenol предпазва скалпа от лющене, прави косата мека и блестяща, а колагенът я подхранва. Аминокиселините и пептидите увеличават еластичността и подсилват сухата и слаба коса. Разнообразието на използваните активни субстанции подобрява състоянието на косата след механични, термични и химични обработки. Здравата и блестяща коса е една от стъпките към красотата. Започни от днес!

Състав

Колаген
извличан от рибени кожи по метод патентован в Полша, единствен натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират активността на фибробластите. Той е натурална, хипоалергична, anti-age съставка. Колагенът се бори не с последствията, а с причините за появата на бръчки – недостига на колаген. Забавя стареенето на кожата като я хидратира, регенерира и прави по-еластична. 
Витамин Е
силен антиоксидант с положително действие върху кожата и косата, спира стареенето, задържа се в косата и поправя състоянието ѝ, особено на побеляващата коса.
Витамин B5 (D-panthenol)
или пантотенова киселина е натурална съставка на кожата и косата, необходима за тяхното правилно формиране. Попълването на дефицита му предотвратява сухотата, грапавостта и лющенето на скалпа, както и ранното побеляване на косата. Прави я блестяща, еластична и мека.
KeratrixTM  
увеличава издръжливостта и еластичността на косата. Подсилва сухата и слаба коса. Доставя ѝ пептиди и аминокиселини, извличани от дървото Кароб. Новаторската система за освобождаване на активни субстанции Matrix Plus осигурява дългосрочно действие. Подобрява кондицията на косата, овлажнява я, регенерира и защитава.
Plantasil Micro  

микроемулсия от натурални субстанции със силно кондициониращо действие, замества силиконите в традиционните шампоани. Специалната композиция от полимери и повърхностно активни субстанции позволява проникване в структурата на космите и значително увеличава тяхната еластичност.

Употреба

Нанесете малко количество от препарата върху скалпа и косата, и масажирайте деликатно. Изплакнете обилно с вода.