Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Syntha-6 Isolate - 1814 Г BSN

Вкус
Цена: 165.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BSN

Syntha-6 Isolate - 1814 Г BSN информация

Syntha-6 Isolate на BSN е суроватъчен изолат от ново поколение!

BSN използваха иновативното си чувство и създадоха Syntha-6 Isolate. Протеинова формула, състояща се изцяло от суроватъчен изолат, който доставя аминокиселини с различно времево освобождаване.

Какво да очакваме от Syntha-6 Isolate

  • Мускулната маса и растеж
  • Белтъчния синтез
  • Възтановяването
  • Храненето
  • Контрол на теглото

Защо да изберем изолата Syntha-6

BSN - Syntha-6 Isolate е микс от суроватъчен и млечен изолат

Това е най-новата, иновативна протеинова пудра, направена 100% от изцяло суроватъчен протеин изолат. Формулата е бленд от 50/50 суроватъчен изолат и млечен протеин изолат (висококачествен източник на бавно-разградим казеин). Уникалната формула на протеиновата матрица - ISOLAST, доставя микс от протеини с бързо и бавно усвояване, което доставя умерен и постоянен поток на аминокиселини за оптималното възтановяване на мускулите.

Приемът на Syntha-6 Isolate гарантира положителните страни на бързоусвоимия суроватъчен изолат, но също така и поетапното освобождаване на аминокиселини посредством казеина – всичко това, за да се получи уникалният следтренировъчен шейк!

Ако търсите иновативен суроватъчен изолат с добър профил и вкус Syntha-6 Isolate е Вашият избор!

И понеже говорим за BSN, наситеният и приятен вкус е несравним със който и да било протеин на пазара, и въпреки това съдържа двойно по-малко въглехидрати и мазнини от старата формула – Syntha-6.

Със сравнително малкото количество калории и мултифункционалния бленд от бързи, и бавни протеинови източници Syntha-6 Isolate е удачен за прием, и между храненията или преди лягане.

Употреба

Преди и след тренировка, сутрин на гладно.

Syntha-6 Isolate - 1814 Г BSN - подобни продукти

BSN - Syntha-6 - 2268 Г

BSN - Syntha-6 - 2268 Г

Протеини

BSN

92.00 лв.