Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

WHEY ISOLATE - 454 Г

Вкус
Цена: 41.00 лв.
Kоличество:
PURE NUTRITION

WHEY ISOLATE - 454 Г информация

Whey Isolate е добит чрез микрофилтрация чрез кръстосан поток при ниска температура (Cross-Flow-Microfiltration Whey Protein Isolate).

Суроватъчният изолат се счита за най-висок клас протеин

Той се счита за по-качествен от суроватъчния концентрат, защото чистият изолат е филтриран по-добре от концентрата и има по-малко количество мазнини и въглехидрати. Неговата протеинова ефективност е с близо 50% по-висока от човешкия протеин, суроватъчния концентрат и яйчния белтък и с близо 100% по-висока от казеина и месото.

Коефициентът на протеиновата ефективност е маркер за потентността на всеки протеин, която се образува от неговата скорост на разграждането и степен на усвояване в организма. Накратко, протеиновата ефективност ни демонстрира качеството на даден протеин.

Whey Isolate съдържа неденатуриран протеин и високи количества биоактивни протеинови фракции. Счита се, че суроватъчният протеин е с най-високо качество тъй като има най-висока биологична стойност и се усвоява най-бързо от организма. Whey Isolate има най-високо съдържание на най-важните аминокиселини - тези с разклонена верига (BCAA) и на глутамин, които осигуряват положителен азотен баланс. Аминокиселинният профил на Whey Isolate е отличен и ви набавя необходимите аминокиселини в точната пропорция.

Суроватъчният изолат е най-високият клас при протеините!

Какво да очакваме от Whey Isolate на Pure Nutrition

Whey Isolate подобрява възстановяването след тренировка и осигурява необходимия градивен материал за мускулите

Най-удачното време за прием на Whey Isolate е веднага след тренировка (това е най-важното хранене за деня - трябва да възстановите мускулните влакна след тежката тренировка) и сутрин веднага след събуждане (за прекратяване на катаболните процеси възникнали през нощта). Whey Isolate не съдържа аспартам, мазнини, лактоза, глутен и има само един грам въглехидрати, което го прави изключително подходящ по време на диета.

Whey Isolate ще достави всички необходими белтъчини без ненужни калории

Тези предимства на Whey Isolate го извеждат на върха на пирамидата сред останалите конкуренти и го превръщат в успешно уръжие в борбата с ненужните мазнини.

Употреба

Приемете една доза веднага след ставане от сън и още една веднага след тренировка.

WHEY ISOLATE - 454 Г - подобни продукти

Protein Complex - 2270 Г Pure Nutrition

Protein Complex - 2270 Г Pure Nutrition

Протеини

PURE NUTRITION

100.00 лв.

PURE NUTRITION - WHEY ISOLATE - 1814 Г

PURE NUTRITION - WHEY ISOLATE - 1814 Г

Протеини

PURE NUTRITION

120.00 лв.

PURE CASEIN - 1814 Г Pure Nutrition

PURE CASEIN - 1814 Г Pure Nutrition

Протеини

PURE NUTRITION

100.00 лв.