Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Lipo-6x - 120 Капсули Nutrex

Цена: 95.00 76.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
NUTREX

Lipo-6x - 120 Капсули Nutrex информация

Nutrex Lipo-6X е съвременна формула за горене на мазнини

Lipo-6X използва нова технология с течност, която има 24-часово мулти-фазово действие.

Тази уникална многофазова технология комбинира капсула с течност за бързо усвояване и отделни капсулки за контролирано освобождаване вътре в нея.

Фет бърнърът Lipo-6X има 2 фази на освобождаване - едновременно бързо и продължително

Капсула с течност за Бързо освобождаване

Външната капсула с течност на Nutrex Lipo-6X позволява бързо и почти мигновено действие на съставките – потискащи апетита, изгарящи мазнини и повишаващи енергичността. Само за минути ще почувствате, че формулата действа за Вас!

Продуктът предлага бързина и продължителност.

Контролирано и удължено действие на вътрешната капсула

За разлика от стандартните формули за горене на мазнини, чийто ефект е краткосрочен, Lipo-6X продължава да действа за продължителен период от време. Изолирайки някои от съставки във формата на мини капсулки, разположени вътре в течността на по-голямата капсула, темповете на усвояване могат да бъдат контролирани. Това значително повишава времето на дейстие на тези съставки, и което означава, че Lipo-6X действа с часове наред.

Капсули с постепенно освобождаване на Lipo-6x

Бързина и настъпалност комбинирани с контролирано и продължително освобождаване, дават максимални резултати денонощно.

Nutrex Lipo-6X е предназначен за сериозни спортисти, които искат да добият изваян вид и изпъкналост на мускулите си. Призоваваме предпазливост при приемане на капсулите заради екстремната им сила.

Употреба

Започнете приема с по 2 капсули за първите няколко дни - 1 капсула 30 минути преди закуска сутрин и още 1 капсула следобед. След това увеличете приема на на 2 капсули сутрин и 2 следобед. Не приемайте повече от 4 капсули на ден!