Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Iron Whey - 908 Г

Вкус
Цена: 85.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
ARNOLD SERIES

Iron Whey - 908 Г информация

за Iron Whey от Arnold Series съдържа 22 грама от най-високо качество суроватъчен протеин.

Iron Whey от серията Arnold е ултра микрофилтриран суроватъчен протеин

Както добре знаем, протеините са от съществено значение, едни от най-важните хранителни вещества в човешкото тяло. Когато спортистите тренират, телата им се нуждаят от допълнителни аминокиселини и протеини много повече, отколкото хората, които не са активни. Именно затова, спортистите трябва да допълнят диетата си с качествени източници на протеин и аминокиселини.

Iron Whey е висококачествена формула, доставяща огромни количества от необходимите аминокиселини, от който организмът на трениращите се нуждае ежедневно. Независимо от възрастта или нивото на физическата активност, суроватъчния протеин е от съществено значение за всеки режим на хранене, тъй като е катализатор в тялото за мускулния растеж и изграждане на нови мускулни влакна.

Спирайки се на Arnold Series Iron Whey, Вие избирате един по-чист и по-превъзходен протеин.

Тази протеинова формула ще Ви помогне да подобрите постижения си и да намалите времето за възстановяване!

Повече мускулен растеж и отлично възстановяване с Iron Whey от Arnold Series!

Когато учените в MusclePharm си партнират с легендарната фитнес икона Арнолд Шварценегер, те търсят начин как да създадат по-добър, от който и да е суроватъчен протеин на пазара. И те са знаели, че отговорът е "повече". Те създават едина отлична протеинова формула, която да подобри задържането на азот, а мускулите растат само ако тялото разполага с достатъчно азот!

Един от най-добрите източници на азот е суроватъчния протеин. За да подхрани развитието на по-голямата чиста мускулна маса, този ултра-микрофилтриран суроватъчен протеин доставя есенциялни анаболни аминокиселини директно в кръвта.

Употреба

Смесете 1 или 2 дози (1-2 лъжички) в 250 мл вода. Консумирайте 1-3 дози дневно.