Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Iron Pump 180 Г

Вкус
Цена: 65.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
ARNOLD SERIES

Iron Pump 180 Г информация

Представяме Ви един от най-изключителните предтренировъчни продукти за максимално напомпване и развиетие на мускулната маса на пазара.

Нищо не е по-мотивиращо от това да се огледате във огледалата на фитнеса и да видите вени, за които не предполагате, че имате. Iron Pump от Arnold Series е формулиран за да бъде най-перфектният предтренировъчен продукт за напомпване и изграждането на мускули.

Iron Pump е първата в света концентирана предтренировъчна формула, съдържаща молекулно модифициран аргинин нитрат.

Той предизвиква интензивен мускулен растеж, максимално напомпване, перфектна плътност на мускулите и експлозивно производство на енергия за още по-здрави тренировки. Arnold Iron Pump е идеално решение за всички спортисти и бодибилдъри, които искат да подобрят своята физическа издръжливост и да увеличат мускулна си маса.

Iron Pump използва иновативна формула и съдържа патентованата технология Super Nitric Oxide ION-3

Ново измерение на напомпването с азотния буустър Iron Pump!

Чрез нея е създаден първият в света молекулно модифициран аргинин нитрат. L-Arginine Nitrate е синтезиран от L-аргинин и азотна киселина, които увеличава притока на кръв и подобрява разпределението на хранителните вещества. Иначе казано, нитратните форми разширяват кръвоносните съдове и позволяват улесненото и бързо навлизане на хранителните нутриенти из цялото тяло. Това стимулира издръжливостта и осигурява пълноценното възстановяване на мускулaтурата след края на тренировката.

Аргининът е известен с това, че стимулира производството на азотен оксид, който разширява кръвоносните съдовете и в същото време се грижи за поддържането на здравословните нива на растежния хормон. Заради обогатената си с азотна киселина формула, аргинин нитратът се усвоява изключително добре от организма, което му позволява по-ефективно да активира мускулната тъкан и разширяването на артериите, вените и капилярите. Това пък от своя страна оптимизира количествата кръв, който се насочват и постъпват в работещите по време на тренировка бицепси, трицепси и четириглави бедрени мускули...

Употреба

Като хранителна добавка смесете 1 мерителна лъжица във 250-300 мл вода. Приемайте 30 минути преди тренировка на празен стомах.