Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

BioTech - Hyper Mass 5000 - 1000 Г

Цена: 24.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Bio Tech

BioTech - Hyper Mass 5000 - 1000 Г информация

Hyper Mass 5000 определено се нарежда на челните позиции в списъка на висококачествените гейнъри, от които всеки тежко трениращ силов атлет се нуждае, за да зареди тялото си с бързо абсорбиращи се аминокиселини и значителни количества въглехидрати за постигане на оптимални резултати в тренировките си.

Приемайте по две дози от Hyper Mass 5000 всеки ден, за да си осигурите оптималният прием на протеини и въглехидрати, който ще улесни натрупването на чиста мускулна маса.

Когато говорим за трениране на мускулите, мускулната сила е от съществено значение.

С цел повишаване на силата Hyper Mass 5000 е снабден с 6.5 гр. креатин монохидрат за 2 дози

Креатинът е базова хранителна добавка, когато става въпрос за натрупване на мускулна маса и покачване на сила. Консумацията на Hyper Mass 5000 ще увеличи мускулната Ви сила, ще подобри издръжливост Ви и ще забърза тепмове на възстановяването.

Гейнърът на BioTech е изключително подходящ и за начинаещите бодибилдъри, които изпитват трудности с увеличаване приема на калории.

За тях ще бъде много по-лесно да изпият един вкусен шейк отколкото да изяждат съответните големи количества храна.

Гейнърът Hyper Mass 5000 се предлага в 4 страхотни и завършени вкуса

  • Chocolate
  • Raspberry yogurt
  • Caramel-Cappuccino
  • Vanillia

Hyper Mass 5000 ще Ви позволи да тренирате на едно по-високо ниво!

Употреба

Смесете една мерителна лъжица (около 65 гр.) от гейнъра Hyper Mass със 400-500 мл. мляко или вода. Разбъркайте или разбийте до получаването на хомогенна смес. Пийте по два такива шейка дневно. В тренировъчни дни, приемайте единия шейк веднага след тренировка Ви с тежести, а другият - между храненията през деня.