Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

BioTech - CarboX - 2000 Г Lemon/Peach

Цена: 24.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Bio Tech

BioTech - CarboX - 2000 Г Lemon/Peach информация

Представяме Ви едно ново поколение усъвършенствана, комплексна въглехидратна формула.

Матрицата CarboX е научно разработена така, че да Ви осигури максимален предтренировъчен прилив на енергия, да Ви подготви и за най-интензивните тренировъчни натоварвания, както и да Ви помогне да се възстановите максимално бързо след тренировката.

CarboX е и чудесен катализатор (усилвател) на действието на креатина.

Продуктът комбинира бавни, нормални, бързи и ултрабързи въглехидрати

Въглехидратната матрица CarboX се състои от 5 вида въглехидрати с бавно, нормално, бързо или ултрабързо усвояване, така че да ви осигури постоянни високи нива на енергията за дълъг период от време.

Най-бързо усвояемата въглехидратна формула Vitargo, представляваща патентован енергиен агент с високо молекулярно тегло, преминава 80% по-бързо през стомаха и възстановява мускулните запаси от гликоген със 70% по-висока скорост от който и да е друг въглехидрат.

Повишаване на гликогена и нивата на инсулина

CarboX попълва максимално запасите от гликоген и стимулира допълнителното производство на инсулин за допълнителен антикатаболен и анаболен ефект след тренировка. Така се създава оптималната среда за екстремен мускулен растеж.

Ракетен ускорител за креатина

Този мощен енергиен суплемент ще Ви помогне да увеличите няколко пъти ефективността на всеки креатинов суплемент, който сте избрали. Вземан заедно с креатин, CarboX действа като мултиинтервален транспортен агент, ускорява и осигурява оптималното му усвояване от мускулните клетки.

Предназначение на CarboX

  • Удължено освобождаване на въглехидрати - мултиинтервалната матрица
  • Точната доза от ултрабързите въглехидрати Vitargo
  • Повишаване на количествата гликоген в мускулите
  • Оптимално усвояване на креатин

Употреба

Смесете 50 гр. с 250-300 мл. напитка по ваш избор. Пийте този въглехидратен шейк преди и по врема на тренировка или преди и по време на състезание.