Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Антицелулитно олио 100мл

Цена: 29.95 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Wooden Spoon

Антицелулитно олио 100мл информация

INCI:

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*; Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*; Sunflower (Helianthus Annus) Seed Oil*; Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*; Foeniculum vulgare (Fennel) Oil*; Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil*; Chili Seed Essential Oil; Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil*; Tocopherol (VitE), LINALOOL**, LIMONENE** *Certified organic; ** From Essential oils

99% сертифицирани органични съставки, 100% натурален

 

Внимание! Да не се използва при алергия към съставките! Да се избягва досег с очите! Да се пази далеч от деца!

Състав

Олио от Жожоба - Омекотява кожата, прави я еластична и балансира Sebum-а (секрет, който произвеждат мастните жлези и отделянето му в големи количества е проблем свързан с образвуването на целулит)

Олио от Грозде - Богато на анти-оксиданти и витамин С, това олио има свойството да стяга кожата, да затваря порите и да подпомага поддържането на здрава и мада кожа. И не оставя мазно усещане след намазване.

Розмарин и Копър – активират и подобряват кръвообръщението. Дренират излишната вода и извеждат токсините от тялото!

Чили и Джинжжифил – загрява и подпомага освобождаването и изхвърлянето на мазни депа и натрупан целулит. Стимулират производството на колаген за укрепване на съединителната тъкан, подобряване на кръвообращението и премахването на подкожната вода

Гераниум – помага за отстраняване на токсините в кръвта, подобрява кръвообръщението и балансира кожния себум.

Употреба

За доброто усвояване на активните съставки ние препоръчване този серум да се нанася вечер. Нужни са само няколко капки от него, които с нежни кръгови движения се втриват по засегната от целулит кожа.