Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Био масло за тяло „Busy Beeswax“, Wooden Spoon, 100ml

Цена: 17.95 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Wooden Spoon

Био масло за тяло „Busy Beeswax“, Wooden Spoon, 100ml информация

INCI: BUTYROSPERMUM PARKII (ШИЙ) BUTTER*; CERA ALBA (ПЧЕЛЕН ВОСЪК)*; COCOS NUCIFERA (КОКОС) OIL*; MACADAMIA TERNIFOLIA SEED (МАКАДАМИЯ) OIL*; ARGANIA SPINOSA NUT (АРГАН) OIL*; PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (БАДЕМ) OIL*; TOCOPHEROL (ВИТ E); *сертифицирани органични;

99% Органични

100% Натурални

Състав

Масло от ший - притежава изумителни омекотяващи и регенериращи свойства, оказва влияние на синтеза на колаген и е изключително богато на витамин А, витамин Е и витамин F. Да прибавим към това и UV-филтър (естествен), и ето едно масло, което е безценна субстанция на регенерираща и спираща стареенето грижа.

Фин пчелен восък – природна защита при силно напукана и суха кожа.

Кокосово масло – изключително нежно масло, подходящо и за чуствителна кожа. Помага естественото възстановяване на кожата, има антибактериални свойства и чудесен баланс на минерали.

Aргановото олио - богато на антиоксиданти, стероли, полифеноли, витамин Е, като всички заедно помагат за възстановяването на кожата, успокояването на възпаления и отблъскването на свободните радикали

Бадемово олио: Богато на витамини A, Е, D, B1, B2 и B6, минералите магнезий и калций, както и голямо количество мононаситени киселини, омега – 3 и други мастни киселини. Бадемовото олио е подходящо за всекидневна грижа и на най-чувствителната кожа. То подхранва, омекотява и е познато като отлично средство за успокояване на сухота и кожни раздразнения.

Употреба

Малко количество се разнася върху чиста кожа с нежни масажни движения.