Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Релаксиращо олио с Лавандула, Wooden Spoon, 100ml

Цена: 17.95 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Wooden Spoon

Релаксиращо олио с Лавандула, Wooden Spoon, 100ml информация

INCI: PRUNUS ARMENIACA KERNEL (КАЙСИЯ) OIL*; MACADAMIA TERNIFOLIA SEED (МАКАДАМИЯ) OIL*; ARGANIA SPINOSA NUT (АРГАН) OIL*; PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (БАДЕМ) OIL*; TOCOPHEROL (ВИТ Е); LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (ЛАВАНДУЛА) OIL*; LIMONENE**; LINALOOL** *сертифицирани органични; **съдържа се в етеричните масла ;

99% Органични

100% Натурални

Състав

Олиото от кайсия съдържа в естествен вид големи количества витаминА, Е и В, както и незаменими мастни киселини Омега 6 и Омега 9. Масаж с кайсиево олио подобрява кръвообращението и еластичността на кожата. Попива бързо и не оставя мазно усещане.

Олиото от макадемия има предпазващо, омекотяващо и успокояващо действие. То попива бързо, без да оставя неприятен мазен филм. Действа овлажняващо и регенериращо при суха, излющена и притеснена кожа. Бадемовото олио е богато на витамини A, Е, D, B1, B2 и B6, минералите магнезий и калций, както и голямо количество мононаситени киселини, омега – 3 и други мастни киселини. То е подходящо за всекидневна грижа и на най-чувствителната кожа.

Олиото от бадем подхранва, омекотява и е познато като отлично средство за успокояване на сухота и кожни раздразнения.

Aргановото олио е е наричано “Течното злато на Мароко” и не случайно! В състава си е богато на антиоксиданти, стероли, полифеноли, витамин Е, като всички заедно помагат за въстановяването на кожата, успокояване на възпаления и отблъскване на свободните радикали.

Маслото от лавандула е познато от векове с хармонизиращите си свойства. То успокоява ума, релаксира душата и тялото, и се бори със стреса и безсънието.

Употреба

Малко количество се разнася върху чиста кожа с нежни масажни движения.