Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Floradix Магнезий, 250мл

Цена: 21.95 лв.
Kоличество:
Salus

Floradix Магнезий, 250мл информация

Минерална Напитка.  Магнезий е един от на-важните минерали в тялото, необходим за повече от 300 биохимични процеса. Магнезият допринася за нормалната функция на мускулите, нервите. Допринася за нормалното състояние на костите като взаимодейства с калция. Магнезият от натурален източник е доказано по-лесно усвоим. Плодовите киселини, съдържащи се в концентратите на плодови сокове спомагат за по-лесното усвояване на магнезия.

Състав

концентрати от плодови сокове: вода, портокал, манго, грозде, рожков, ябълка, лимон, фруктоза ,агнезиев глюконат,магнезиев цитрат, стабилизатор: рожково брашно, натурални аромати.

Употреба

20мл дневно, като концентрат или разреден с вода. Най-добре да се взема сутрин на гладно. За краткосрочно запълване на магнезиев дефицит, може да се приема двойна доза – 40мл дневно.

Разклатете бутилката добре преди употреба. Използвайте приложената мерителна капачка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се пие директно от шишето. За да се предотврати ферментация на съдържанието след отваряне, шишето трябва да се затваря след всяка употреба, да се съхранява изправено в хладилник и да се употреби в рамките на 4 седмици. Да се съхранява на места недостъпни за малки деца. Неотворената бутилка да се съхранява на хладно и сухо място.

Floradix Магнезий, 250мл - подобни продукти

Floradix Alpenkraft

Floradix Alpenkraft

Билкови продукти

Salus

21.95 лв.

Floradix Kindervital - мутивитамин за деца, 250мл

Floradix Kindervital - мутивитамин за деца, 250мл

Билкови продукти

Salus

21.95 лв.