Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Floradix Защита за сърцето, 250мл

Цена: 29.95 лв.
Kоличество:
Salus

Floradix Защита за сърцето, 250мл информация

Течна формула  Floradix Защита за сърцето съдържа витамин B1, който допринася за нормалната сърдечна функция. Магнезият от своя страна допринася за нормалната функция на мускулите и нервната система. Продуктът съдържа още плодове глог, червено грозде и нар.

Състав

Пулп от плодове на глог (32%); вода; магнезиев глюконат; концентрат от грозде (6.8%); екстракт от рожков; концентрат от кайсии; концентрат от нар (4%), манго и ябълки; магнезиев хидроген цитрат; натурални аромати; естествени оцветители: екстракт от боровинки и моркови; екстракт от гроздови люспи(0.4%); концентрат от сок лимон, витамин Е(алфа-токоферол ацетат); витамин В1 (тиамин хидрохлорид)

Употреба

Възрастни: 20мл дневно.

Продуктът не съдържа алкохол или химически консерванти,глутен, лактоза.

Подходящ за вегани.

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното хранене.

Разклатете бутилката добре преди употреба. Използвайте приложената мерителна капачка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се пие директно от шишето. За да се предотврати ферментация на съдържанието след отваряне, шишето трябва да се затваря след всяка употреба, да се съхранява изправено в хладилник и да се употреби в рамките на 4 седмици. Да се съхранява на места недостъпни за малки деца. Неотворената бутилка да се съхранява на хладно и сухо място.

Floradix Защита за сърцето, 250мл - подобни продукти

Floradix Alpenkraft

Floradix Alpenkraft

Билкови продукти

Salus

21.95 лв.

Floradix Kindervital - мутивитамин за деца, 250мл

Floradix Kindervital - мутивитамин за деца, 250мл

Билкови продукти

Salus

21.95 лв.