Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Floradix Грижа за корема, 250мл

Цена: 26.95 лв.
Kоличество:
Salus

Floradix Грижа за корема, 250мл информация

Билков тоник за подпомагане нормалното здраве на червата.  Floradix Здрави Черва е базиран на уникалната комбинация от магнезий с растителни екстракти и есенциални масла с въздействие върху червата и вторични растителни компоненти (полифеноли). Куркуминът от куркума заедно с концентратите от ябълки и сливи благоприятстват чревния тракт.  Floradix Здрави Черва не е разхлабващо средство.

Състав

воден екстракт 39% (с 2,1% смес от билки артишок, куркума, джинджифил, мента, розмарин в различно съотношение), Ябълково-Сливов гъст екстракт 20%; Пюре от сливи концентрат 10%; Ананас сок концентрат; Магнезиев глюконат; Калциев глюконат; Грозде концентрат; Калциев лактат; Екстракт от рожков; Магнезиев цитрат; Ябълков сок концентрат; Екстракт куркума(0,3%); Сгъстител: Гуарково брашно, Рожково брашно, Ябълков пектин, Ксантан, гума арабика; Витамин D3; естествени аромати

Употреба

20мл веднъж дневно сутрин или на обяд.

Floradix Здрави Черва не съдържа алкохол или химически консерванти, без глутен.

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното хранене.

Разклатете бутилката добре преди употреба. Използвайте приложената мерителна капачка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се пие директно от шишето. За да се предотврати ферментация на съдържанието след отваряне, шишето трябва да се затваря след всяка употреба, да се съхранява изправено в хладилник и да се употреби в рамките на 4 седмици. Да се съхранява на места недостъпни за малки деца. Неотворената бутилка да се съхранява на хладно и сухо място.

Floradix Грижа за корема, 250мл - подобни продукти

Floradix Alpenkraft

Floradix Alpenkraft

Билкови продукти

Salus

21.95 лв.

Floradix Kindervital - мутивитамин за деца, 250мл

Floradix Kindervital - мутивитамин за деца, 250мл

Билкови продукти

Salus

21.95 лв.