Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Комбуча Папая 330ml

Цена: 2.29 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Kombucha Life

Комбуча Папая 330ml информация

Комбуча Лайф Папая е комбуча чай, произведен по класическата рецепта с листа зелен чай, като към тях са прибавени парченца сух плод от ананас и папая. Ненатрапчивият вкус на двата екзотични плода придава на напитката една още по-голяма загадъчност. Преобладаващият аромат на папая кара обонянието Ви да усеща екзалтираните нотки на нещо екзотично, a лекият послевкус на ананас Ви отнася в друга реалност, която със сигурност ще Ви хареса да откриете.
Като всеки комбуча чай, и този, има множество здравословни ползи, но към тях трябва да прибавим и тези от използваните плодове – папая и ананас.
Богатата на Вит С папая съдържа също така провитамин А и Вит. B9, които допълват и разширяват палитрата от витамини в класическата напитката. Съдържа, също така, ензима Папаин, който подпомага смилането на храни богати на белтъци, като месо, яйца, сирена, риба и ядки.
Парченцата плод от Ананас добавят желязо, калий, калций, йод и отново витамини от групата на B комплекс, C и А. Ананасът съдържа ензима Бромелин, стимулиращ храносмилането. Има също така благотворен ефект върху функциите на задстомашната жлеза.
Все пак незабравяйте, че Комбуча Лайф Папая, основно, e една приятна, натурална, естествено газирана и леко ферментирала напитка и съветваме да оставите сетивата Ви да се насладят на точно това и качество!

Състав

500мл Комбуча Папая.

Естествено газирана, здравословна напитка с освежаващ вкус!