Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

BCAA Instant 400 гр Real Pharm

Вкус
Цена: 50.00 49.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

BCAA Instant 400 гр Real Pharm информация

Информация за продукта

Когато тренирате, вашите мускули използват аминокиселините с разклонена верига  BCAA,  като източник на енергия. Тези аминокиселини също така подпомагат възстановяването след  интензивни тренировки и повишават производителността. Ето защо, ако търсите средство за повишаване на спортните постижения, вземете продукта BCAA Instant на Real Pharm. Това е висококачествен комплекс с верижно-разклонени аминокиселини (BCAA)-L-левцин, L-валин и L-изолевцин в класическото съотношение 2:1:1, под формата на инстантизирана пудра, което осигурява повишена усвояемост на активните съставки.

Характеристики на продукта:

  • Осигурява ВСАА в съотношение 2:1:1
  • Фармацевтично чисти ВСАА
  • Доставя 6 гр ВСАА на доза
  • Повишава протеиновия синтез
  • Подпомага изграждането на мускули
  • Подобрява възстановяването
  • Повишава азотния баланс

Продукта BCAA Instant е богат източник на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига (L-Валин, L-Изолевцин и L-Левцин) . Те са получили  името си заради уникалната им разклонена химическа структура. ВСАА са незаменими аминокиселини, което означава, че тялото Ви  не може да ги произвежда, а  трябва да се консумират чрез храната.  ВСАА  аминокиселините се съдържат в мускулната тъкан и ако се допусне техния недостиг, тялото разгражда мускулна тъкан, за  да си ги набави. Всъщност, над 35% от мускулната Ви  тъкан, се състои от  BCAA, а около 25% от енергията по време на тренировка, идва точно от тези аминокиселини.

Когато тренирате интензивно, ВСАА в мускулите Ви се разрушават, поради което Ви е нужна добавка като BCAA Instant! С нейния прием, ще компенсирате недостига на аминокиселини с разклонена верига. Една от главните функции на BCAA аминокиселините е, да подпомогне  възстановяването на мускулите след тренировката. Повечето от останалите аминокиселини се метаболизират в черния дроб, но ВСАА се метаболизират в мускулната тъкан. Благодарение на това, те се явяват бърз източник на енергия , точно когато мускулите имат нужда от нея. А този момент е винаги когато тренирате или се възстановявате след тренировка.

Винаги когато тренирате и особено в етапа на възстановяване, мускулите Ви са заплашени от катаболни процеси. Ако  обаче добавите към диетата си продукта BCAA Instant, аминокиселините в него ще поддържат положителен азотен баланс, а това е от решаващо  значение за възстановяването и мускулния растеж. Всъщност, BCAA Instant може да се окаже доста по-ефективна добавка, за  предотвратяването на мускулния катаболизъм и повишаване интензивността на тренировките, в сравнение с други спортни добавки!

 

Разфасовка: 400 грама

Състав

Продукта BCAA Instant е богат източник на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига (L-Валин, L-Изолевцин и L-Левцин) .

Употреба

Разтворете 6 гр. от продукта (1 доза) в 200 мл. вода или натурален сок, и приемайте 2 пъти дневно – 30 мин. преди тренировка и веднага след тренировка в тренировъчните дни, и след ставане сутрин и между основните хранения за деня в нетренировъчни дни.