Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

BCAA Instant 400 гр Real Pharm

Вкус
Цена: 50.00 49.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

BCAA Instant 400 гр Real Pharm информация

Информация за продукта

Когато тренирате, вашите мускули използват аминокиселините с разклонена верига  BCAA,  като източник на енергия. Тези аминокиселини също така подпомагат възстановяването след  интензивни тренировки и повишават производителността. Ето защо, ако търсите средство за повишаване на спортните постижения, вземете продукта BCAA Instant на Real Pharm. Това е висококачествен комплекс с верижно-разклонени аминокиселини (BCAA)-L-левцин, L-валин и L-изолевцин в класическото съотношение 2:1:1, под формата на инстантизирана пудра, което осигурява повишена усвояемост на активните съставки.

Характеристики на продукта:

  • Осигурява ВСАА в съотношение 2:1:1
  • Фармацевтично чисти ВСАА
  • Доставя 6 гр ВСАА на доза
  • Повишава протеиновия синтез
  • Подпомага изграждането на мускули
  • Подобрява възстановяването
  • Повишава азотния баланс

Продукта BCAA Instant е богат източник на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига (L-Валин, L-Изолевцин и L-Левцин) . Те са получили  името си заради уникалната им разклонена химическа структура. ВСАА са незаменими аминокиселини, което означава, че тялото Ви  не може да ги произвежда, а  трябва да се консумират чрез храната.  ВСАА  аминокиселините се съдържат в мускулната тъкан и ако се допусне техния недостиг, тялото разгражда мускулна тъкан, за  да си ги набави. Всъщност, над 35% от мускулната Ви  тъкан, се състои от  BCAA, а около 25% от енергията по време на тренировка, идва точно от тези аминокиселини.

Когато тренирате интензивно, ВСАА в мускулите Ви се разрушават, поради което Ви е нужна добавка като BCAA Instant! С нейния прием, ще компенсирате недостига на аминокиселини с разклонена верига. Една от главните функции на BCAA аминокиселините е, да подпомогне  възстановяването на мускулите след тренировката. Повечето от останалите аминокиселини се метаболизират в черния дроб, но ВСАА се метаболизират в мускулната тъкан. Благодарение на това, те се явяват бърз източник на енергия , точно когато мускулите имат нужда от нея. А този момент е винаги когато тренирате или се възстановявате след тренировка.

Винаги когато тренирате и особено в етапа на възстановяване, мускулите Ви са заплашени от катаболни процеси. Ако  обаче добавите към диетата си продукта BCAA Instant, аминокиселините в него ще поддържат положителен азотен баланс, а това е от решаващо  значение за възстановяването и мускулния растеж. Всъщност, BCAA Instant може да се окаже доста по-ефективна добавка, за  предотвратяването на мускулния катаболизъм и повишаване интензивността на тренировките, в сравнение с други спортни добавки!

 

Разфасовка: 400 грама

Състав

Продукта BCAA Instant е богат източник на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига (L-Валин, L-Изолевцин и L-Левцин) .

Употреба

Разтворете 6 гр. от продукта (1 доза) в 200 мл. вода или натурален сок, и приемайте 2 пъти дневно – 30 мин. преди тренировка и веднага след тренировка в тренировъчните дни, и след ставане сутрин и между основните хранения за деня в нетренировъчни дни.

BCAA Instant 400 гр Real Pharm - подобни продукти

Amino Rush 500 гр. Real Pharm

Amino Rush 500 гр. Real Pharm

Аминокиселини

REAL PHARM

54.00 лв.

Amino Rest 500g REAL PHARM

Amino Rest 500g REAL PHARM

Аминокиселини

REAL PHARM

47.00 лв.

BCAA 300 caps Real Pharm

BCAA 300 caps Real Pharm

Аминокиселини

REAL PHARM

50.00 лв.