Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Л-карнитин + хром 500 ml

Цена: 25.00 лв.
Kоличество:
FIT - FACTOR NUTRITION

Л-карнитин + хром 500 ml информация

Л- карнитин + хром на Фит Фактор Нутришън е продукт подпомогащ усилията за по-бързото постигане на здраво и красиво тяло! Нашата иновативна формула ускорява топенето на мазнини и подтиска апетита за консумация на сладко! Процесът на отслабване е максимално улеснен без необходимост от гладуване и изтощителни диети.

Л-карнитин + хром съдържа най-чистата и най-силна форма на бързо усвояем Л-карнитин предлаган на пазара. Благодарение на активните съставки, които са под формата на течен концентрат, продукта е с по-бързо и по-ефективно действие. В нашата формула също така добавихме и Хром – ключов елемент в регулацията на нивото на кръвната захар, който на по-следващ етап намалява желанието за прием на сладки храни и продукти.

Л-карнитин е безопасна и натурална аминокиселина, която играе съществена роля за изгарянето на мазнините и използването им за енергия в човешкото тяло. Доказано е, че Л-карнитина подпомага работата на сърдечносъдовата система и редуцира натрупването на млечна киселина в мускулите, като по този начин забавя настъпването на умората.

Изберете L-carnitine + chromium на Fit Factor Nutrition защото:

- повишава преноса на кислород до мускулите и осигурява енергия

- намалява травмите в мускулите след тренировка

- увеличава изгарянето на мазнини

- намалява апетита към сладко

- забавя настъпването на умората

Състав

Water, L-Carnitine, Citric Acid, natural and natural identical flavors, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Chromium Picolinate, Sucralose

Вода, Л-карнитин, Лимонена киселина, Натурални и натурално идентични аромати, Натриев безонат, Калиев сорбат, Хром пиколинат, Сукралоза   

Употреба

2 пъти дневно по 15мл. В тренировъчен ден: Приемайте 30 минути преди тренировка и между храненията. В нетренировъчен ден: между храненията.

Л-карнитин + хром 500 ml - подобни продукти

Зелено кафе + Л-карнитин 500мл

Зелено кафе + Л-карнитин 500мл

Продукти за отслабване

FIT - FACTOR NUTRITION

35.00 лв.

Л-карнитин + зелен чай 500 мл.

Л-карнитин + зелен чай 500 мл.

Продукти за отслабване

FIT - FACTOR NUTRITION

30.00 лв.

100% чист Л-карнитин 120 капсули

100% чист Л-карнитин 120 капсули

Продукти за отслабване

FIT - FACTOR NUTRITION

30.00 лв.