Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Mass Gainer - Гейнер за мускулна маса 4000гр.

Вкус
Цена: 90.00 лв.
Kоличество:
FIT - FACTOR NUTRITION

Mass Gainer - Гейнер за мускулна маса 4000гр. информация

Mass Gainer на Fit Factor Nutrition – каква е идеята на продукта?

 

Ще се опитаме да ви обясним на разбираем език, без напудрени и грандиозно звучащи реклами, за какво би ви послужил този продукт и дали ви е необходим.


Ако тренирате упорито, изчислявате на килограм тегло, всяка приета калория, съотношение протеин, въглехидрати и мазнини, милигрми витамини и минерали, количество приета вода, и се храните стриктно под час всеки ден, тогава този продукт няма какво повече да направи за вас, и съветът ни е да се насочите към друг, по-подходящ за вас продукт. Например нещо, което не можете да си набавите с храната в достатъчно количество BCAA, L-glutamine, Creatine, l-carnitine, AAKG, f-6 Fat Burner.


Ако обаче искате да качите мускулна маса, да подобрите възстановяването си и нямате време и желание да следите всяка хапка, всяка калория, точно време на прием на храна, витамини, минерали, вода, тогава този продукт ще ви помогне да го постигнете без да се затормозявате със сложни схеми и изчисления за набавяне на необходимите допълнителни хранителни вещества и калории, необходими за мускулен растеж и възстановяване.


Имайте в предвид Мас гейнер на Фит Фактор е добавка към храната и не е нещо вълшебно, което да свърши цялата работа вместо вас. Всъщност такова вълшебство не съществува.

Мас гейнер на Фит Фактор е извлечен от чисто натурално краве мляко, в състава му влизат вещества получени от преработката на царевица, ориз, картофи, пшеница, маниока и др. растения. Съставките са с естествен произод, а не „химия“. Преди всичко ние се грижим, вие нашите клиенти да сте сигурни че приемате безопасни и безвредни продукти, без забранени субстанции.

 

Какво да очаквам ако приемам Mass Gainer на Fit Factor Nutrition?

 

Това което повечето хора ги интересува е „Колко точно килограма ще кача?“


Този въпрос няма точен отговор, и ако някой ви каже че от някой продукт ще качите 5, 10, 15 кг., то той ви лъже. Няма как някой да знае точно колко килограма ще качите от даден продукт, защото всеки човек е различен, с различен начин на живот, различни навици, различен метаболизъм, двигателна активност и т.н.


Нормалното качване на чиста мускулна маса което можете да очаквате е от 2 до 4 кг на месец. Това качване не е стресово за вашия организъм и няма да ви превърне в лоена топка. Можете да качите и повече килограми на месец с продукта (при прием на по-голяма доза от продукта), но това ще е за сметка на съотношението мазнини- мускулна маса т.е. освен чисти мускули ще качите и известно количество мазнини.


При проведените от нас тестове средният прираст, който е отчетен е 12кг за 3 месеца предимно мускулна маса. Друг положителен ефект, който се наблюдава е повишаването на енегията и силата, както и по-бързо възстановяване.


При хора занимаващи се със бойни спортове и аеробни дисциплини продукта показа повишаване на издръжливостта и силата, както и по-бързо възстановяване.

Състав

Протеинова матрицца, съдържа важните аминокиселини, Балансиран комплекс от късо-, средно-  и дълго верижни въглехидрати, комплекс от витамини и минерали.

Употреба

50 гр * 3 пъти на ден

Mass Gainer - Гейнер за мускулна маса 4000гр. - подобни продукти

Whey Protein Matrix - протеинова матрица 2270гр

Whey Protein Matrix - протеинова матрица 2270гр

Протеини

FIT - FACTOR NUTRITION

115.00 лв.

100% Whey Protein - Суроватъчен протеин 2270гр.

100% Whey Protein - Суроватъчен протеин 2270гр.

Протеини

FIT - FACTOR NUTRITION

140.00 лв.