Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

100% Whey Protein - Суроватъчен протеин 2270гр.

Вкус
Цена: 140.00 лв.
Kоличество:
FIT - FACTOR NUTRITION

100% Whey Protein - Суроватъчен протеин 2270гр. информация

Какво представлява 100% Whey Protein на Фит Фактор Нутришън?


Това е безспорният първенец когато става дума за диета, еталонът за първокачествен източник на суроватъчен протеин, от който има нужда всеки спортист и активен човек.

Подходящ за прием по всяко време на деня, без да създава чувство на тежест и дискомфорт Fit Factor 100% Whey протеин гарантира бърза усвояемост и стопира катаболните процеси.


Ползи от приема на 100% Whey Protein ?


Fit Factor 100% Whey Protein притежава абсолютно всички качества, които търсят спортистите – изключително висок процент белтъчини, страхотна разтворимост, невероятен вкус! Със съдържание на 23 гр. белтъчини и под 1 гр. въглехидрати в доза, Fit Factor 100% Whey Protein е идеалният протеин за Вас, без значение в каква фаза сте – основен период или режим за изчистване на подкожните мазнини. Биологичната му стойност BV104 гарантира, че всеки един грам белтъчини от него ще отиде точно по предназначение – да нахрани и възстанови вашите мускули. С над 6 грама БЦАА и 5 грама глутамин в доза – ние ви даваме гаранция за едно феноменално възстановяване! Вкусовите му качества биха задоволили и най- претенциозните от Вас, истинско удоволствие за вкусовите ви рецептори. За овкусяването му сме използвали само и единствено натурални аромати и оцветители!

Напълно инстантен и образуващ кремообразен коктейл – още една причина да ви бъде винаги под ръка, когато сте на стриктен режим, но въпреки това ви се хапва нещо сладко. Няма по-приятен начин да нахраните вашите мускули – гурме изживяване, съчетано с пълната липса на захари, мазнини и канцерогенни вещества!


100% Whey Protein на Фит Фактор Нутришън може да не е най-евтиният протеин на пазара но със сигурност е един от най-добрите протеини! Ако търсите качество, опитайте и ще се убедите сами!

Състав

23гр белтъчини, 1 гр. въглехидрати, 6гр. BCAA, 5гр. глутамин

Употреба

Подходящ за прием по всяко време на деня, безда създава чувство за тежест и дискомфорт.

100% Whey Protein - Суроватъчен протеин 2270гр. - подобни продукти

Whey Protein Matrix - протеинова матрица 2270гр

Whey Protein Matrix - протеинова матрица 2270гр

Протеини

FIT - FACTOR NUTRITION

115.00 лв.

Mass Gainer - Гейнер за мускулна маса 4000гр.

Mass Gainer - Гейнер за мускулна маса 4000гр.

Протеини

FIT - FACTOR NUTRITION

90.00 лв.