Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Зелено кафе + Л-карнитин 500мл

Цена: 35.00 лв.
Kоличество:
FIT - FACTOR NUTRITION

Зелено кафе + Л-карнитин 500мл информация

Какво представлява GREEN COFFEE + L-CARNITINE ?


Екстрактът от зелено кафе е едно от иновационните открития през последните години в света на хранителните добавки. Безбройните положителни отзиви за ефективността му по отношение на изгарянето на мазнините, забързване на метаболизма и подтискане на апетита, ни провокира да създадем продукт с ненадмината ефикасност и уникално бързодействие - Зелено кафе с л- карнитин. 


Екстрактът от неизпечени зърна кафе, съдържа естественият полифенол - хлорогенна киселина, който притежава невероятни термогенни свойства и неслучайно вече е неразривна част от състава на всеки успешен фет бърнар на пазара.


Той намалява нивата на кръвната захар, като по този начин кара тялото да превключи в режим на изгаряне на мазнини, ускорява метаболизма, дава енергия, подтиска апетита и не на последно място – съдържа минимално количество кофеин, което го прави идеален дори за хора, които имат високо кръвно налягане или просто страдат от раздразнителност и проблеми със съня.


За да ви предложим един наистина завършен продукт, Ние от Fit-Factor Nutrition комбинирахме екстракта от зелено кафе с може би най-известният суплемент по отношение намаляването на излишните килограми и борбата с наднорменото тегло – л - карнитин ! Със съдържание от 500мг екстракт от Зелено кафе и 2200мг Л-карнитин в доза, Green Coffee + L-Carnitine на Fit-Factor Nutrition се превръща в една истинска горелка за мазнини.


И всичко това в удобна течна форма – за максимално бързо усвояване, за по-лесен прием, без никакви захари, мазнини и излишни калории, без вредни оцветители и подсладители, със страхотен вкус!Ползи от приема на  GREEN COFEE + L-CARNITINE ?

 

Зелено кафе + л-карнитин на Фит Фактор Нутришън ви помага:

- да влезете бързо във форма,

- да стопите манзините около проблемните зони - талия и дупе,

- да повишите осезаемо издръжливостта и енергията си по време на тренировка

да контролирате апетита си,

- да отслабнете лесно и без Йо-Йо ефект.

Състав

Зелено кафе и л-карнитин

Употреба

2 пъти дневно по 20 мл. В тренировъчен ден: Приемайте една доза 30мин. преди тренировка и още една доза преди хранене (закуска или обяд). В нетренировъчен ден: Една доза сутрин 15 мин преди закуска и още една преди обяд. Не приемайте преди сън. Максимален дневен прием 100мл.

Зелено кафе + Л-карнитин 500мл - подобни продукти

Л-карнитин + хром 500 ml

Л-карнитин + хром 500 ml

Продукти за отслабване

FIT - FACTOR NUTRITION

25.00 лв.

Л-карнитин + зелен чай 500 мл.

Л-карнитин + зелен чай 500 мл.

Продукти за отслабване

FIT - FACTOR NUTRITION

30.00 лв.

100% чист Л-карнитин 120 капсули

100% чист Л-карнитин 120 капсули

Продукти за отслабване

FIT - FACTOR NUTRITION

30.00 лв.