Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

LADY ISO PRO 1000 gr

Вкус
Цена: 49.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
POWERFOOD

LADY ISO PRO 1000 gr информация

Power FOOD Lady ISO Pro е висококачествен диетичен продукт на основата на  висококачествен протеин изолат. Съдържа комплекс от вещества за протекция на ставите, костите, косата, ноктите и кожата, така необходими за здравето и красотата на една жена. В състава има и билкови екстракти  и аминокиселини с термогенен и липотропен ефект, за засилване на обмяната и изгаряне на мазнините.

Съдържа комплекс от вещества за протекция на ставите, костите, косата, ноктите и кожата, така необходими за здравето и красотата на една жена. В състава има и билкови екстракти  и аминокиселини с термогенен и липотропен ефект, за засилване на обмяната и изгаряне на мазнините.

Приемайки висококачествения протеин изолат Lady ISO Pro след тренировка или сутрин/вечер, замествайки закуската/вечерята, Вие ще имате  възможност постепенно и здравословно да:

• регулирате телесното  си тегло
• осигурите Вашето добро храносмилане
• поддържате Вашия организъм в отлична кондиция
• осигурите на организма перфектно хранене с внушително количество от необходимите дневни дози витамини, микро- и макро- елементи, протеини и въглехидрати.
• протектирате Вашите стави, кости, коса, нокти, кожа, така необходими за здравето и красотата Ви
• с Lady ISO Pro имате възможността да приемате пълноценна храна и в същото време да губите килограми, наслаждавайки се на високобелтъчна, натурална и витаминозна напитка с прекрасен вкус.


Състав

комплекс от вещества за протекция на ставите, костите, косата, ноктите и кожата, така необходими за здравето и красотата на една жена.

Употреба

27 гр. дневно, добре разбъркани във вода или обезмаслено мляко


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.