Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Amino 8500 400 таблетки REAL PHARM

Цена: 49.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

Amino 8500 400 таблетки REAL PHARM информация

Real Pharm Amino 8500 е висш клас хранителна добавка, съдържаща пълния спектър изграждащи мускулите незаменими и заменими аминокиселини, извлечени от висококачествен суроватъчен протеин концентрат, и оформени в таблетки с концентрация от 1625 мг. аминокиселини или 4,875 гр. пълен набор аминокиселини в 1 доза от 3 таблетки.

Тази аминоматрица е предназначена специално за хора, които се занимават активно със спорт или са подложени редовно на тежки физически натоварвания, изчерпващи енергийните запаси и резервите от аминокиселини в мускулите. Приемът им има антикатаболен ефект, ускорява възстановяването на запасите от гликоген в мускулните влакна, предотвратява натрупването на отпадъчен амоняк и поддържа оптималните нива на метаболизъм в клетките, създавайки перфектните условия за мускулен растеж.

В допълнение към свойствата, описани по-горе, Real Pharm Amino 8500 поддържа възстановяването на организма като елиминира умората и нормализира мозъчната функция. Тъй като ежедневният хранителен режим често не е в състояние да осигури пълния набор аминокиселини в достатъчни количества, този продукт се явяв идеално допълнение към храненето на всеки човек, изложен на засилен физически стрес или водещ активен начин на живот.

Съдържание на продукта: 400 таблетки  (133 дози)

Една доза се равнява на 3 таблетки

Съдържа мляко! Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв! Съхранявайте на сухо и хладно място и не излагайте на пряка слънчева светлина! Пазете далеч от деца!

Употреба

Вземайте 1 доза (3 таблетки) от продукта до 3 пъти дневно, за най-добри резултати – след ставане сутрин, преди и след тренировка в тренировъчни дни или след ставане сутрин, между някои от основните хранения за деня и преди сън в почивните дни. Не надвишавайте препоръчителния прием от 9 таблетки дневно!