Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Power Whey Pro 1800 gr

Вкус
Цена: 85.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
POWERFOOD

Power Whey Pro 1800 gr информация

Суроватъчния протеин - един от най-често приеманите суплементи, поради факта, че е изключително лесно усвояем и осигурява бърз приток на аминокиселини към мускулите. Усвояемостта му е почти 100%.

Всички протеини на Power Food са инстантни, микрофилтрирани, йоннообменни, богати на биоактивни пептиди.

Суроватъчен протеин Power Whey Pro е топ продукт в сферата на висококонцентрираните протеини. Произведен по специална скъпа технология, от 100% суроватъчен протеин концентрат.

С уникалния си вкус и изключителната си формула този суроватъчен протеин е идеален избор за всеки, независимо дали е професионален спортист или любител. Лесно се абсорбира от тялото, което е изключително важно за възстановяването на организма, подпомага имунната система и метаболизма.

Power Food разработи 100% Power Whey Pro със задачата да достави най-високата концентрация на протеин, при това с приятен вкус и същевременно да бъде бързо и лесно смилаем. Така той осигурява на потребителя бърз приток на аминокиселини към мускулите, а с това и максимално увеличение на протеиновия синтез. За целта допълнително го обогатихме с ВСАА и L-Glutamine, и така той е с наи-висока концентрация на тези съставки, в сравнение с всеки друг източник на протеин.

Лесно се абсорбира от тялото, което е изключително важно за възстановяването на организма, подпомага имунната система и метаболизма.

Употреба

2-3 пити дневно (30гр) с вода или мляко