Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Pure Nutrition - BCAA BLAST - 500 Г

Вкус
Цена: 60.00 лв.
Kоличество:
PURE NUTRITION

Pure Nutrition - BCAA BLAST - 500 Г информация

Информация за Верижноразклонените аминокиселини BCAA Blast

BCAA Blast е микс от аминокиселини с разклонена верига и глутамин, които оптимизират качественото възстановяване след тежки тренировки и физическо натоварване. BCAA са преобладаващите аминокиселини в мускулната тъкан и обхващат между 50-90% от аминокиселините, които циркулират в кръвта. BCAA са аминокиселините, които са с най-бърза усвояемост в тялото и спомагат до най-голяма степен за възстановяването на мускулатурата.

Ползи от използването на аминокиселините

BCAA Blast спомага за увеличаването на протеиновия синтез и азотното задържане, два процеса, които са есенциални за изграждането на чиста мускулна маса. Попаднали веднъж в организма, верижно-разклонените аминокиселини се усвояват директно в мускулатурата, което ускорява в пъти възстановителните процеси и премахва мускулната умора.

Верижно-разклонените аминокиселини са незаменими за тялото, защото то не може да ги произвежда самостоятелно, а трябва да се набавят от храна и добавки. BCAA Blastсъдържа във формулата си и добавен глутамин, важна аминокиселина която действа синергистично с верижно-разклонените аминокиселини и подобрява възстановяването и растежа на мускулните влакна.

За разлика от повече продукти на пазара, които предлагат неизгодни и безбожно скъпи BCAA на капсули или прахообразна форма, отличаваща се с крайно неприятния си вкус, BCAA Blast ще накара сетивата ви да почувстват съвсем ново преживяване с невероятните си вкусове, които ще ви доставят единствено запомнящо се удоволствие от любимата ви възстановителна напитка.

В съчетание с качеството на суровината и затвърдената ефективност на верижно-разклонените аминокиселини, BCAA Blastще отведе резултатите Ви до съвсем ново ниво, възможно най-високото за нашите клиенти!

Състав

BCAA Blast съдържат верижно-разклонени аминокиселини в оптималното съотношение от 2:1:1 между леуцин, изолеуцин и валин, най-доказаното и работещо съчетание от BCAA.

Употреба

Начин на използване: Приемайте 1 лъжичка (6,5 грама) разтворена в 250-400 мл вода. За оптимални резултати приемайте 1 доза преди и след тренировка, сутрин и между храненията

Pure Nutrition - BCAA BLAST - 500 Г - подобни продукти

AMINO 2000 МГ + LEUCINE - 150 Таблетки Pure Nutrition

AMINO 2000 МГ + LEUCINE - 150 Таблетки Pure Nutrition

Аминокиселини

PURE NUTRITION

32.00 лв.

beef amino 150 tab pure nutrition

beef amino 150 tab pure nutrition

Аминокиселини

PURE NUTRITION

32.00 лв.

100% PURE GLUTAMINE - 500 Г Pure Nutrition

100% PURE GLUTAMINE - 500 Г Pure Nutrition

Аминокиселини

PURE NUTRITION

50.00 лв.