Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

PURE WHEY - 908 Г Pure Nutrition

Вкус
Цена: 55.00 лв.
Kоличество:
PURE NUTRITION

PURE WHEY - 908 Г Pure Nutrition информация

Защо Pure Whey трябва да присъства във всяка пълноценна диета?

Във всяка една доза Pure Whey може да разчитате на 100% качествен суроватъчен бленд и минимално съдържание на мазнини и въглехидрати. Ние не искаме да давате парите си за протеини, които са пълни с ненужно количество захар, лактоза или излишни мазнини и други съставки, чиято минимална дозировка не би дала желания резултат. Pure Whey съдържа това от което се нуждаете - чист, качествен суроватъчен протеин, който да оптимизира следтренировъчното възстановяване и да запълни липсите във всяка диета.

Pure Wheyе с инстантно разтваряне, което означава, че се разтваря съвсем лесно и бързо в шейкър или чаша. И за да бъде напълно пълноценен протеина, който ще е в основата на вашата диета за покачване на мускулна маса, Pure Nutrition ви предлагат Pure Whey в няколко невероятни вкуса, които могат да разтърсят и най-смелите ви очаквания за вкус и аромат, оставяйки ви единственото приятното задоволство останало след поредният протеинов шейк.

Хареса ли ви в света на Pure Whey? Запазете отговора за себе си, защото ние сме сигурни, че скоро ще се видим отново…

Състав

Суроватъчният протеин е формата на протеин с най-висока биологична стойност в природата, който осигурява бързо на тялото небходимите градивни блокове за производството на аминокиселини, които се използват за изграждане на мускулни тъкани. Това позволява на мускулите да бъдат захранвани по-пълноценно и да растат по-качествено и бързо. Суроватъчният протеин играе важна роля като антиоксидант и засилва имунната система на тялото.

 

OЩЕ ВКУСОВЕ : ЛЕШНИК, БОРОВИНКА

Употреба

Сутрин след сън,след тренировка или между храненията.

PURE WHEY - 908 Г Pure Nutrition - подобни продукти

Protein Complex - 2270 Г Pure Nutrition

Protein Complex - 2270 Г Pure Nutrition

Протеини

PURE NUTRITION

100.00 лв.

PURE NUTRITION - WHEY ISOLATE - 1814 Г

PURE NUTRITION - WHEY ISOLATE - 1814 Г

Протеини

PURE NUTRITION

120.00 лв.

PURE CASEIN - 1814 Г Pure Nutrition

PURE CASEIN - 1814 Г Pure Nutrition

Протеини

PURE NUTRITION

100.00 лв.