Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

PURE WHEY - 2272 Г Pure Nutrition

Вкус
Цена: 100.00 лв.
Kоличество:
PURE NUTRITION

PURE WHEY - 2272 Г Pure Nutrition информация

Защо Pure Whey трябва да присъства във всяка пълноценна диета?

Във всяка една доза Pure Whey може да разчитате на 100% качествен суроватъчен бленд и минимално съдържание на мазнини и въглехидрати. Ние не искаме да давате парите си за протеини, които са пълни с ненужно количество захар, лактоза или излишни мазнини и други съставки, чиято минимална дозировка не би дала желания резултат. Pure Whey съдържа това от което се нуждаете - чист, качествен суроватъчен протеин, който да оптимизира следтренировъчното възстановяване и да запълни липсите във всяка диета.

Pure Wheyе с инстантно разтваряне, което означава, че се разтваря съвсем лесно и бързо в шейкър или чаша. И за да бъде напълно пълноценен протеина, който ще е в основата на вашата диета за покачване на мускулна маса, Pure Nutrition ви предлагат Pure Whey в няколко невероятни вкуса, които могат да разтърсят и най-смелите ви очаквания за вкус и аромат, оставяйки ви единственото приятното задоволство останало след поредният протеинов шейк.

Хареса ли ви в света на Pure Whey? Запазете отговора за себе си, защото ние сме сигурни, че скоро ще се видим отново…

Състав

Във всяка една доза Pure Whey може да разчитате на 100% качествен суроватъчен бленд и минимално съдържание на мазнини и въглехидрати

Употреба

Протеиновите нужди на всеки човек са различни.В зависимост от хранителния режим,шейкът от суроватъчен протеин може да се приема по няколко начина.Сутрин след сън,за да се стопират катаболитните процеси.Друг удачен момент е след тренировка,отново,за да намалим катаболитните процеси.Суроватъчният протеин може да се приема и между храненията,за да се увеличи общото количество протеин,прието през деня.

 

 

ОЩЕ ВКУСОВЕ : КАПУЧИНО, ЛЕШНИК, КИМИОНОВ КЕКС, БОРОВИНКА

PURE WHEY - 2272 Г Pure Nutrition - подобни продукти

Protein Complex - 2270 Г Pure Nutrition

Protein Complex - 2270 Г Pure Nutrition

Протеини

PURE NUTRITION

100.00 лв.

PURE NUTRITION - WHEY ISOLATE - 1814 Г

PURE NUTRITION - WHEY ISOLATE - 1814 Г

Протеини

PURE NUTRITION

120.00 лв.

PURE CASEIN - 1814 Г Pure Nutrition

PURE CASEIN - 1814 Г Pure Nutrition

Протеини

PURE NUTRITION

100.00 лв.