Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

BLACK FIRE - 120 Капсули Pure Nutrition

Цена: 65.00 лв.
Kоличество:
PURE NUTRITION

BLACK FIRE - 120 Капсули Pure Nutrition информация

Защо Black Fire е толкова ефикасен? Тайната се крие в неговите изпепеляващи комплекси

Lipogenic Blend

Формула от съставки предназначена специално за изгаряне нa мазнините. Синергистичното действие на съставките засилва използването на мазнините като източник за енергия директно от мастните депа. В бледна са съчетани доказаният Synephrine, който имитира действието на ефедрина, подтиска апетита, ускорява метаболизма.

Phenylehtylamine HCL e невротрансмитер, който подобрява настроението и спомага за използването на мазнините за енергия. Това директно засилва метаболизма, позволява на тялото да гори калории докато почива и се увеличава ефективността от използването на мазнините като източник на енергия.

Thermogenesis Blend

Съчетание от theobromine, малинови кетони, акация и катехини от зелен чай. Събрани в едно, всички тези съставки засилват многократно термогенезата – процес на увеличаване на отделянето на топлина от клетките, което води до горене на повече енергия, изхвърляне на излишната вода и разбира се най-важното, горене на мазнините.

Energy Blend

Третият ключов компонент във формулата на Black Fire. Енергийният комплекс включва Caffeine, който е отличен стимулант, действа тонизиращо за организма и има диуретичен ефект, изхвърляйки излишната вода от организма.

Yohimbe HCL е мощен термогенен стимулант, който увеличава за продължителен интервал от време енергията и издръжливостта и ви позволява дълготрайни и тежки тренировки.

L-Tyrosine стимулира енергийната нива, намалява мускулната умора и претренирането, както и подобрява фокуса, за да може да сте винаги концентрирани върху тренировката и крайната цел, да отслабнете и постигнете желаното от вас тяло!

Употреба

Започенете приема на Black Fire с 1 капсула сутрин и 1 капсула следобед на гладно. След няколкодневна употреба преминете на прием от 4 капсули на ден. Не превишавайте дозата от 4 капсули на ден. Не употребявайте продукта след 16:00 часа!

BLACK FIRE - 120 Капсули Pure Nutrition - подобни продукти

L-CARNITINE 1000 МГ - 60 Капсули

L-CARNITINE 1000 МГ - 60 Капсули

Продукти за отслабване

PURE NUTRITION

37.00 лв.

L-CARNITINE 2000 МГ - 25 МЛ Ампула Pure Nutrition

L-CARNITINE 2000 МГ - 25 МЛ Ампула Pure Nutrition

Продукти за отслабване

PURE NUTRITION

2.50 лв.

HERBAL BURN - 120 Капсули Pure Nutrition

HERBAL BURN - 120 Капсули Pure Nutrition

Продукти за отслабване

PURE NUTRITION

45.00 лв.