Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

МЛЕЧЕН БОДИЛ 355 мг/ 60капс

Цена: 50.93 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

МЛЕЧЕН БОДИЛ 355 мг/ 60капс информация

Активният биофлавоноиден комплекс силимарин е мощен антиоксидант.Тонизира функциите на стомаха,възбужда апетита,засилва жлъчната секреция,подобрява храносмилането.Улеснява излъчването на  пикочна киселина.Подобрява кръвообращението в някои съдови области.Стимулира работата на сърцето.

Растението млечен бодил е широко разпространено в Южна Европа. Известно е още с наименованията магарешки бодил и средиземноморски бодил. Най-ценното в млечния бодил е флавоноидният комплекс, наречен силимарин. Листата на млечния бодил са богати на алкалоиди, сапонини и дъбилни вещества, а цветните кошнички – на инулин. Ценните съставки в млечния бодил благоприятстват функциите и дейността на черния дроб. От състоянието на черния дроб зависи и кожата. Самият черен дроб е филтър на токсините и от неговото здраве зависи здравето на целия организъм. Млечният бодил тонизира стомашно-чревния тракт и стимулира стомашната дейност.

Състав

Хранителна добавка,60 капсули.

Пресечка/благословен трън/ 180 мг.

(стебло,лист,цвят)

Млечен бодил (семена) 175 мг.

екстракт от семена,80% силимарин

Употреба

По 1 капсула 3 пъти дневно,за предпочитане с храна.

Забележки:Препоръчва се за хора, употребяващи алкохол, пушачи или такива, изложени на влиянието на замърсена околна среда.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Странични ефекти Няма наблюдавани

МЛЕЧЕН БОДИЛ 355 мг/ 60капс - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.