Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Марсилски сапун от растителни суровини 100гр.

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Марсилски сапун от растителни суровини 100гр. информация

Сапунът на AlmaWin от млечен белтък се произвежда по стара рецепта за варене на сапун, просто се варят растителни мазнини и луга. Различните мазнини имат различни свойства и поради тази причина сме добавили кокосов сапун и сапун направен от масло от палмови ядки. Кокосовият сапун се характеризира с много добра ефективност на почистване в студена и твърда вода, а пък палмовият сапун с отличната си способност за разтваряне на мазнини. Процентното съдържание на растителни масла е избрано по такъв начин, че сапуна да има необходимата твърдост и да не се размекне, ако е оставен върху мокра повърхност за по-дълъг период от време.

Поради фактът, че варовиковите отлагания се формират в студена вода към сапуна на AlmaWin от млечен белтък са добавени и свързващи вещества. Вместо да използваме EDTA (ethylenediaminetetraacetic acid) ние използваме Тринатриев Дикарбоксиметил Аланинат, който е биоразградим. Благодарение на това се избягва и вероятността от гранясване. Сапунът на AlmaWin от млечен белтък не съдържа никакви балстни вещества. Приятният аромат е от лимоново масло - натурално етерично масло. Използва се натриев хлорид за удобна работа със сапуна.


Сапунът на AlmaWin от млечен белтък може да се използва винаги, когато е необходимо добро ръчно почистване: в домакинството, в работилници; за подготовка на силно замърсено пране, както и за измиване на ръце и тяло, защото не унищожава хидролипидният филм на кожата.

Състав

био сапун на растителна основа

Натриев палмат; Натриев кокоат; Вода; Глицерин; Парфюм; Натриев глюконат; Тринатриев дикарбокси-метил аланинат; Натриев хлорид; Натриев хидроксид;

Употреба

Сапун за пране на ръка на основата на кокосово и палмово масло. С него могат да се третират петната по дрехите преди да бъдат изпрани в пералнята. Подходящ за дейности в домакинството, хоби, работното място и при пътувания. Особено добър за ръце и тяло, защото е нежен към кожата и е с естествен аромат на лимон.

Марсилски сапун от растителни суровини 100гр. - подобни продукти