Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Италиански студено пресован зехтин - Органик 1 литър

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Италиански студено пресован зехтин - Органик 1 литър информация

Organic Italian Extra Virgin Olive Oil e био-органичен студено пресован зехтин, произведен в Южна Италия, където горещото и сухо лято и мека, влажна зима предоставят подходящите условия за производството на първокачествен зехтин. В този специалитет са вложени няколко различни сорта маслини, отгледани с гаранциите на биологичното земеделие от сертифицирани производители. Цялостната обработка и грижа изключва участие на химични вещества и торове.

Биоорганичният студено пресован зехтин на Clearspring е нерафиниран, напълно здравословен и с характерен аромат. Ще го откриете в опаковка от тъмно стъкло, която предпазва продукта от оксидация.

Избиран е не само заради вкусовите си качества, но и заради стойностите на витамин Е като естествен антиоксидант и баланса между омега-3, омега-6 и омега-9 ненаситени мастни киселини, който е съществен за функционирането на централната и периферната нервна система, производството на мускулна тъкан, сърдечно-съдовата система, регенерацията на кожата, справянето със стреса и депресивните състояния. По този начин, съчетани в един продукт здравето и добрия вкус вече са по-достъпни.

Състав

100% биоорганичен студено пресован зехтин.

 

Съдържание

100 ml

Енергия

3404 kj/ 828 kcal

Протеин

0 g

Въглехидрати

0 g

Мазнини

92 g

От които омега 9

58 g

Омега 3

1 g

Омега 6

11 g

Холестерол

0 g

Фибри

0 g

Натрий

0 g

Витамин Е

18 mg

Употреба

Подходящ е за ежедневна употреба при гарниране на салати, супи, ястия и предястия.