Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Бяло мисо, със сладък вкус - Органик , 250 гр.

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Бяло мисо, със сладък вкус - Органик , 250 гр. информация

 

Organic sweet white misoе кремообразно допълнение в Мисо стил, различен от останалите с двойния си деликатен сладко-солен вкус.Еднакво добър избор е, както за супа или ястие, така и в сос. Този вид мисо замества напълно млечните съставки при готвене, например вместо мляко в картофено пюре, крем супа или сос. Ще откриете тази паста от ферментирали цели зърна ориз и сояв малка опаковка, запазваща специалните й качества.тя е произведена по традиционна рецепта, при която органично отгледаните зърнени култури са подложени на ферментация в специални съдове от кедрово дърво, където отлежават достатъчно време.Като мисо продукт,sweet white miso е признат на световно ниво не само заради неповторимия си сладко-пикантен вкус, а и като полезна храна, подпомагаща поддържането на здравето и жизнеността и с изключително благотворно въздействие върху функционирането на храносмилателната и сърдечно-съдовата система, профилактиката на по-сериозни заболявания като рак, исхемична болест на сърцето, хипертония и алергии. Разпозната е като кулинарно богатство и храна с възможностите на лекарство. Високото съдържание на изофлавони, характерно за ферментиралите соеви продукти е мощно противораково средство и, заедно с това, защитава организма от вредните вещества и отрови, на които сме подложени ежедневно.

Състав

 

Оризови култури * (63%), цели зърна соя * (24%), вода, морска сол.  

* - Органично отгледани култури.

 

Употреба

 

Можете да овкусявате супи, ястия и салати, както и да използвате като заместител на млечни съставки в края на готвенето.Sweet White Miso се комбинира изключително успешно с маслата, соевите сосове, морските зеленчуци Arame и Wakame, всички видове Noodles и сушените гъби на Clearspring.