Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

SCITEC NUTRITION 100% Whey Isolate 4000 гр

Цена: 220.98 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
SCITEC

SCITEC NUTRITION 100% Whey Isolate 4000 гр информация

Формулата на 100% Whey Isolate бе разработена с две главни цели: да доставя възможно най-високата концентрация на протеин, при това с приятен вкус и същевременно да бъде лесно и бързо смилаем, за да осигури на потребителя засилен приток на аминокиселини към мускулите, а с това и максимално увеличение на протеиновия синтез.

Специалните източници на протеин в 100% Whey Isolate притежават единствена по рода си абсорбционна кинетика на аминокиселините, суроватъчните пептиди се транспортират активно в кръвообращението и към мускулите. По-бързата, по-добра абсорбция и оползотворяване на аминокиселините се равнява на по-голям мускулен растеж!

100% Whey Isolate има ниско съдържание на лактоза, мазнини и въглехидрати. Освен това е удобен за употреба, тъй като може да се разбърка лесно с лъжица или просто в бутилка, няма нужда от миксер или шейкър.

100% Whey Isolate е перфектен продукт за възстановяване след тренировка, тъй като осигурява бърз прилив на аминокиселини в уморените мускули, така си гарантирате, че растежа на вашите мускули започва веднага след завършването на вашата тренировка.
100% Whey Isolate също е подходящ за прием сутрин веднага след ставане от сън, с цел спиране на катаболните процеси след 8-часов сън, без прием на никакви хранителни вещества.

Състав

Калории: 95

Калории от мазнини: 9
Протеин: 20 g
Въглехидрати: 2 g
Мазнини: 1 g

Употреба

Приемайте 1 доза (24 гр.) сутрин веднага след ставане от сън и 1 доза веднага след тренировка. За хора с повишени белтъчни нужди приемайте още 1 доза 30 - 40 мин преди тренировка или между храненията.