Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

SCITEC NUTRITION Liquid Magnesium 1000 мл

Цена: 25.06 лв.
Kоличество:
SCITEC

SCITEC NUTRITION Liquid Magnesium 1000 мл информация

Магнезият е минерал намиращ се в цялата природа и един от електролитите на тялото. Той е четвъртият най-разпространен минерал в човешкото тяло и е от голямо значение за нашето здраве. Около 99% от общия магнезий в организма се съхранява в костите, мускулите и меките тъкани, докато само около 1% се концентрира в кръвта. Ниските нива на магнезий са свързани с редица състояния и заболявания, включително диабет тип 2, Алцхаймер, инсулинова резистентност, мигрена, хипертония и сърдечни заболявания.

Магнезият играе много важна роля в почти всички телесни процеси, от синтеза на ДНК до метаболизма на инсулин. Магнезий също така допринася за правилното функциониране на мозъка, здравето на костите и сърдечната и мускулната активност.

За съжаление е възможно да има магнезиев дефицит дори ако спазвате здравословна диета. Поради това е важно да сте сигурни, че ядете много храни съдържащи магнезий и получавате достатъчно от този жизненоважен минерал, за да поддържате оптимално здраве. По-долу ще видите списък с храни, които съдържат магнезий.

SCITEC Liquid Magnesium доставя 250 мг магнезий и е подсилен с 120 мг витамин C. Магнезият допринася за: нормален синтез на протеин, нормално функциониране на нервната система (невротрансмисия и мускулна контракция, включително сърдечен мускул), намаляване на умората, нормален енергиен метаболизъм и електролитен баланс.

Витамин С помага за предпазване на клетките от оксидативния стрес и допринася за нормалното формиране на колаген за нормалната функция на хрущялите, костите, кръвоносните съдове, венците, зъбите и кожата. 

Употреба

Една доза преди тренировка и преди сън.

SCITEC NUTRITION Liquid Magnesium 1000 мл - подобни продукти

SCITEC NUTRITION ZMB6 / 60 капсули

SCITEC NUTRITION ZMB6 / 60 капсули

Витамини и минерали

SCITEC

26.54 лв.