Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Whey Protein Isolate /Flavoured/ 2268гр

Цена: 210.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
NOW FOODS

Whey Protein Isolate /Flavoured/ 2268гр информация

Whey Protein Isolate съдържа 25 грама протеин във всяка доза. Протеинът е произведен чрез процес на микрофитриране, съдържа минимални количества въглехидрати, мазнини и лактоза, не съдържа никакви захари.

 За разлика от много други протеинови пудри на пазара, Whey Protein Isolate на NOW не съдържа никакви изкуствени подсладители като аспартам, суркалоза и ацесулфам-К.

Набавянето на необходимото количество протеин за мускулен растеж и добро възстановяване не е лесна задача за мнозина. Ако вие сте сред тях, то удобството от протеинов шейк като добавка към храната или в следтренировъчния период ще ви помогне с този казус.Вместо да бързате обратно към дома си веднага след тренировката, за да се нахраните подобаващо, Whey Protein Isolate на NOW ще ви спечели необходимото време.

Дозата съдържаща 25 грама протеин е достатъчна за стимулирането на протеинов синтез веднага след вашата тренировка, точно когато най-много се нуждаете от това.Ако ежедневието ви е изпълнено с движение и невъзможност за редовно хранене, Whey Protein Isolate ще закърпи малките пукнатини в менюто.Приготвянето на шейка е безпроблемна задача и само след няколко шейквания ще сте готови да се насладите на вкусовете, които от NOW Foods предоставят.

Изолатът има по-високо белтъчно съдържание (около 90-94%), произведен при ниски температури при кръстосана микро/нанофилтрация, суроватъчните изолати са вероятно най-доброто, което може да намерите на пазара в наши дни. 

Употреба

Приемайте продукта според индивидуалните си протеинови нужди за деня. За спортуващи хора, препоръчителният дневен прием варира от 1,6 г до 2,2 г протеин за всеки килограм активно тегло.

Подходящо време за прием е малко преди тренировката, в случай че тренирате на гладно или са минали повече от 4-5 часа от последното ви хранене.

Веднага след тренировката също е подходящо време да изпиете протеиновия си шейк, както и през деня, като допълнение към меню бедно на протеин.