Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

EndoRush Powder / 30 дози

Цена: 80.00 48.00 лв.
Kоличество:
BSN

EndoRush Powder / 30 дози информация

EndoRush Powder е усъвършенствана хранителна добавка, която се състои от патентованата смес от аргинин-цитрулин, плюс допълнително количество креатин, бета-аланин и кофеин, които спомагат за увеличаване на мускулната издръжливост, увеличава мускулната енергия, намалява умората, подобрява концентрация и възстановява мускулите след тренировка.

EndoRush Powder е създадена със съставките, която цели повишаване на физическата активност. Повечето от съставките му са с много добро качество и доказана ефективност в спорта, като кофеин, креатин, бета-аланин и патентована смес от аргинин-цитрулин, които действат заедно за ускоряване на положителните промени във физическото представяне.

Креатинът и бета-аланинът са включени в EndoRush ® Powder с цел стимулиране на невероятна интрамускулна енергия, така че потребителите могат да издържат много повече физическо натоварване, независимо дали с тежести или кардио. В допълнение това ни позволява да тренираме много усилено, за много по-дълго време, с по-голяма сила, голяма издръжливост и евентуално бързо и ефективно възстановяване, без да изпитвате умора. Освен това, EndoRush ® Powder е включила собствена смес от аргинин-цитрулин, която подсилва спортните постижения и всъщност успява да отложи допълнително усещането за умора,

EndoRush Powder също се попълва с малко кофеин, особено за намаляване на усещането за усилие, което обикновено се свързва с физическата активност. По този начин, като приемете тази невероятна хранителна добавка, можете да се концентрирате по-добре и да се чувствате отлично мотивирани за тренировка.

Употреба

Качества и предимства на EndoRush  Powder

  • Дава максимум енергия и издръжливост
  • Подпомага растежа на чиста мускулна маса
  • Подпомага мускулния растеж
  • Фокус и концентрация
  • С добавен кофеин
  • Подпомага изгарянето на подкожните мазнини

 

       Кога и как се приема EndoRush  Powder?

 За най-добри резултати консумирайте 1 доза (13 гр) 20-30   минути преди тренировка. Препоръчителна консумация от 1 доза  на ден.

EndoRush Powder / 30 дози - подобни продукти

NO Xplode 3.0 - 30 Дози  BSN

NO Xplode 3.0 - 30 Дози BSN

Сила и възстановяване

BSN

88.00 лв.

NO Xplode 3.0 - 50 Дози

NO Xplode 3.0 - 50 Дози

Сила и възстановяване

BSN

101.00 62.00 лв.

Nitrix - 360 Таблетки BSN

Nitrix - 360 Таблетки BSN

Сила и възстановяване

BSN

165.00 лв.